Η Monica Bellucci έγινε το κορίτσι του James Bond λόγω...ηλικίας!

Δεν βοήθησαν τα προσόντα της!Τι άλλο θα ακούσουμε;
Η Monica Bellucci έγινε το κορίτσι του James Bond λόγω...ηλικίας!



Η Monica Bellucci είναι το νεό κορίτσι του James Bond, στην καινούρια ταινία " Spectre "! Αναμφίβολα είναι το νέο και η ταινία της χρονιάς. Αναμένουμε πως και πως να δούμε την πολυαναμενόμενη πλοκή αλλά πιο πολύ...ανυπομονούμε να απολαύσουμε την χημεία των δύο πρωταγωνιστών επί το έργον.. Monica Bellucci  και Daniel Craig! Σέξι και spicy συνάμα!

Και έρχεται τώρα η Monica να εξομολογηθεί σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις της, μετά την είδηση ότι δεν νιώθει αρκετά όμορφη γι΄αυτόν το ρόλο! Άσε μας ρε συ Μonica!

Δεν ήταν το εντυπωσιακό βιογραφικό της, ούτε τα πλούσια ελέη της που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Sam Mendes, ο οποίος σκηνοθετεί το νέο sequel της ταινίας  James Bond, για να επιλέξει για πρωταγωνίστρια την Monica Bellucci . Κινητήριο κριτήριο και κίνητρο ήταν η ηλικία της! Μάλιστα καλά πληροφορήθηκες μόλις! Το γεγονός ότι Bellucci και Daniel Craig έχουν την ίδια ηλικία είναι κάτι που ιντρίγκαρε τον σκηνοθέτη και θέλησε να επιχειρήσει κάτι διαφορετικό. Άλλωστε και η ίδια η Monica διερωτόταν πως μπορεί να γίνει το κορίτσι του Bond σε αυτή την ηλικία.

Ουδέν σχόλιο! Εμείς γνωρίζουμε καλά πως η  Bellucci, θεωρείται  κλασσική μούσα του Ιταλικού cinema μαζί με την  Sophia Loren