H Victoria Beckham με sneakers Adidas Stan Smith που θα φορέσουμε όλες!

Αν τα φοράει το απόλυτο fashion icon τότε σίγουρα θα τα φορέσουμε και εμείς!
H Victoria Beckham με sneakers Adidas Stan Smith που θα φορέσουμε όλες!



Eντάξει, είναι λίγο έως πολύ γνωστό πλέον ότι η Victoria Beckham με το ζόρι χαμογελάει στις φωτογραφίες! Ωστόσο, αυτήν την φορά είπε να δείξει την χιουμοριστική πλευρά του εαυτού της! Η 40χρονη σχεδιάστρια έβαλε το κεφάλι της στο πίσω μέρος μιας... αγελάδας, κατά την διάρκεια της επίσκεψης της στην γκαλερί Saatchi στο Λονδίνο! 

Έτσι, μιας και η στιγμή αυτή θεωρείται συλλεκτική (θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να τολμήσει ξανά κάτι τέτοιο η Victoria) μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους εκατοντάδες followers της στο Twitter, γράφοντας: "At Saatchi Gallery Post Pop.This is very interesting"!

Bέβαια, αυτό που παρατηρήσαμε εμείς φυσικά ήταν τα αθλητικά της Victoria! To απόλυτο fashion icon επέλεξε να φορέσει τα κλασικά Stan Smith trainers της Adidas. Τι σημαίνει αυτό επομένως; Ότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα ψηλοτάκουνά μας!

H Victoria φορώντας skinny τζιν, μαύρο παλτό και το νέο αγαπημένο της bobble σκουφάκι μας έδωσε για ακόμα μια φορά ένα μάθημα για το πώς μπορούμε να είμαστε chic ακόμα και με τα αθλητικά μας! Τα old time classic sneakers της Victoria κοστίζουν 90 ευρώ και μπορείς να τα βρεις πατώντας ΕΔΩ.

Και φυσικά μπαμπάς και κόρη ακολουθούν το δρόμο που χάραξε η στιλάτη μαμά...