Alessandra Ambrosio- Adriana Lima και άλλοι Άγγελοι αποκαλύπτουν τα μυστικά tricks τους!

Koρίτσια! Είμαστε έτοιμες για... δίαιτα και γυμναστική;
Alessandra Ambrosio- Adriana Lima και άλλοι Άγγελοι αποκαλύπτουν τα μυστικά tricks τους!



Oι πιο sexy Άγγελοι της Victoria’s Secret ετοιμάζονται για το Secret Swim Special show στο Puerto Rico. Οι Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Joan Smalls, Behati Prinsloo και Adriana Lima φωτογραφίζονται στις πιο αμμώδεις παραλίες κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ άλλες χορεύουν στα στενά σοκάκια του Old San Juan. 

Οι Άγγελοι είναι πάντα σε ετοιμότητα να δείξουν τα καλογυμνασμένα κορμιά τους, τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς τους και τα άψογα οπίσθιά τους, κάνοντας όλες εμάς φυσικά να σκάμε από ζήλια! Πώς τα καταφέρνουν όμως; Διότι η ομορφιά θέλει και θυσίες... Πάντως, η Prinsloo, η Swanepoel και η Smalls πιστεύουν ότι για να χτίσεις ένα τέλειο κορμί πρέπει να προσέχεις όλο τον χρόνο και να μην παλεύεις να τα προλάβεις όλα τους τελευταίους μήνες. 

Πάντως, όλες θεωρούν και ειδικά η Lima και η Ambrosio, ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό από το να αισθάνεσαι όμορφα όταν φοράς το μπικίνι σου! Aκόμα, παραδέχονται πως πριν από κάθε μεγάλη φωτογράφιση θα κάνουν μια συνεδρία της τελευταίας στιγμής για... solarium!