Cindy Crawford: Η φωτογραφία χωρίς ρετούς και... photoshop!

Το διάσημο supermodel στην πιο ανατρεπτική φωτογράφιση που έκανε ποτέ!
Cindy Crawford: Η φωτογραφία χωρίς ρετούς και... photoshop!



Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Η 48χρονη πλέον Cindy Crawford αποφάσισε μετά από αμέτρητες glamour φωτογραφίσεις και χιλιάδες εξώφυλλα να κάνει την απόλυτη ανατροπή! Φωτογραφίζεται για το αμερικάνικο Marie Claire Απριλίου χωρίς ίχνος... photoshop! 

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται μόνο μια γυναίκα σαν την Cindy θα μπορούσε να τολμήσει κάτι τέτοιο. Η εν λόγω φωτογραφία έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αποσπώντας απίστευτα θετικά σχόλια. Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, η διάσημη καλλονή μετά από δύο γέννες έχει ένα φυσιολογικό σώμα όπως κάθε γυναίκα.

Στην φωτογραφία φαίνεται η ωμή πραγματικότητα χωρίς κανένα ίχνος ρετούς με την Cindy να δείχνει τους πραγματικούς της μηρούς και την κοιλιά της όπως πραγματικά είναι. Η εικόνα μπορεί να απέχει εντελώς από εκείνη που μέχρι πρότινος είχαμε στο μυαλό μας, όμως της αξίζουν χιλιάδες μπράβο για την τόλμη που έδειξε να "τσαλακώσει" την εικόνα της. 

Το συγκεκριμένο τεύχος του Marie Claire θα κυκλοφορήσει μόνο με αντίστοιχες αρετουσάριστες φωτογραφίες διασήμων και μοντέλων.

Μια από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίσεις που έκανε το 2012 για το περιοδικό Τatler 

Kαι μερικές παλαιότερες στιγμές...