Χωρίζει η Pamela Anderson! Η καλλονή ξανά μόνη για... τρίτη φορά

Η Pamela απ' ότι φαίνεται δεν μπορεί να στεριώσει σε γάμο...
Χωρίζει η Pamela Anderson! Η καλλονή ξανά μόνη για... τρίτη φορά



Mπορεί οι δυο τους να παντρεύτηκαν εντελώς ξαφνικά στο Las Vegas το 2007 και ο γάμος τους να κράτησε λιγότερο από δέκα εβδομάδες, όμως απ' ότι φάνηκε ο έρωτάς τους ήταν θυελλώδης και δεν είχε τελειώσει όπως πίστεψαν εκείνη την περίοδο της ζωής τους. Έτσι, η Pamela Anderson και ο πρώην παραγωγός της Rick Salomon αποφάσισαν να παντρευτούν για... δεύτερη φορά!

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι το ζευγάρι που είναι εδώ και έναν χρόνο επίσημα μαζί ήταν πιο καλά από ποτέ, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι στα πρόθυρα χωρισμού. Σύμφωνα με το TMZ η 48χρονη ξανθιά καλλονή είναι έξαλλη με τον Rick Salomon και του έχει ήδη ζητήσει... διαζύγιο!

Το ζευγάρι χώρισε την Τρίτη ενώ την Τετάρτη έτρεξε πανικόβλητη στον δικηγόρο της προκειμένου να βάλει αμέσως μπροστά τα χαρτιά του διαζυγίου. Tι έφταιξε όμως; Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση. Mήπως θυμήθηκε το sex-tape που λέγεται ότι είχε κάνει ο Rick με την Paris Hilton πολλά χρόνια πριν; 

Πάντως, μας κάνει τρομερή εντύπωση γιατί η ίδια η Pamela λίγο καιρό πριν δήλωνε: "Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Οι οικογένειές μας είναι πολύ ευτυχισμένες και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία". Μάλιστα έκαναν συχνά ρομαντικές αποδράσεις μαζί, ενώ πυκνά συχνά ταξίδευαν στην Χαβάη, κάτι που έκαναν και τα Χριστούγεννα. 

Για την ιστορία, η sexy Pamela υπήρξε ξανά παντρεμένη από το 1995 μέχρι το 1998 με τον rocker Tommy Lee με τον οποίο απέκτησε και τους δυο γιους της, τον 18χρονο Bradon και τον 17χρονο Dilan, ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον rock star Kid Rock με τον οποίο χώρισαν μόλις έναν χρόνο αργότερα.  Από την άλλη πλευρά, ο Rick Salomon εκτός από την Pam είχε παντρευτεί το 2002 για έναν χρόνο την Shanen Doherty του Beverly Hills και λίγα χρόνια νωρίτερα (1995 – 2000) την E. G. Dail.

Flashback! Στιγμιότυπο από τον σύντομο γάμο τους το 2007

Και μερικές παλαιότερες στιγμές...