Πέσαμε από τα σύννεφα! Ο άγνωστος γάμος του Patrick Dempsey με 26 χρόνια μεγαλύτερη

Patrick μάλλον δεν ήσουν και τόσο... καλό παιδί!
Πέσαμε από τα σύννεφα! Ο άγνωστος γάμος του Patrick Dempsey με 26 χρόνια μεγαλύτερη



Μπορεί ο sexy Patrick Dempsey να είναι ξανά εργένης μετά το τέλος του γάμου του με την Jillian Fink, όμως δεν είχαμε ιδέα ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν! Ο κούκλος γιατρός του Grey's Anatomy είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 21 ετών και μάλιστα με μια γυναίκα η οποία ήταν 26 ολόκληρα χρόνια μεγαλύτερή του! Απίστευτο;

Επρόκειτο για την τότε 47χρονη σύντροφό του Rocky Parker την οποία παντρεύτηκε το 1987 αλλά τελικά χώρισαν το 1994! Δεν φαντάζεσαι όμως ποια ήταν η αιτία του χωρισμού! Η... βίαιη συμπεριφορά του Dempsey. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της πρώην του και τα επίσημα έγγραφα του δικαστηρίου η Parker δεν άντεχε να μένει άλλο μαζί του, καθώς την χτυπούσε κάθε φορά που έβρισκε την ευκαιρία!

Ωστόσο, άτομα του στενού περιβάλλοντος του Dempsey έχουν διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες. Όμως τι στ' αλήθεια συνέβη; Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ, αφού η πρώην γυναίκα του δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή. Πάντως, ένα μικρό σοκ το πάθαμε γιατί τον Patrick τον είχαμε για... καλό παιδί!