H Mila Kunis αποκάλυψε το μυστικό της! Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η 31χρονη διάσημη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.
H Mila Kunis αποκάλυψε το μυστικό της! Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης



H Mila Kunis μπορεί να γέννησε μόλις πριν από τέσσερις μήνες όμως βρήκε αμέσως την σιλουέτα της κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς τα κατάφερε! Ποιο είναι το μυστικό της; Ο θηλασμός! Ούτε η αυστηρή διατροφή, ούτε οι εξαντλητικές δίαιτες, ούτε και οι ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο! 

Η 31χρονη σταρ, βρέθηκε στην live εκπομπή του Jimmy Kimmel και μίλησε για την γέννηση της κόρης της Wyatt, τον Ashton Kutcher και φυσικά τις απίστευτα ευεργητικές ιδιότητες του θηλασμού, μεταξύ των οποίων και η απώλεια κιλών. Μάλιστα, όπως έχει πει ξανά εκείνη και ο Ashton φροντίζουν την μικρή χωρίς την βοήθεια νταντάς!

"Ο θηλασμός είναι σαν να κάνεις γυμναστική" είπε χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως περνάει όλη την μέρα μαζί με την μικρή Wyatt και πως δεν σκέφτηκε στιγμή να ξεκινήσει γυμναστήριο! Βέβαια Mila την απορία δεν μας την έλυσες για το αν έχεις τελικά παντρευτεί κρυφά τον αγαπημένο σου, διότι οι φήμες έτσι λένε... Ούτε το αρνήθηκε η Κunis ούτε όμως το παραδέχτηκε από την άλλη. Κάποια στιγμή θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια, δεν μπορεί...