Τρελά ερωτευμένοι! Jennifer Lawrence- Chris Martin σε σπάνια κοινή έξοδο

Το ζευγάρι βρέθηκε στα γενέθλια του τραγουδιστή των One Direction.
Τρελά ερωτευμένοι! Jennifer Lawrence- Chris Martin σε σπάνια κοινή έξοδο



Mπορεί πολλά να έχουν ακουστεί για την σχέση τους, όμως η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας τις κοινές εμφανίσεις. Ωστόσο, αυτήν την φορά είπαν να κάνουν την διαφορά! Εμφανίστηκαν στα γενέθλια του Harry Styles από τους One Direction o οποίος γιόρτασε τα 21α γενέθλιά του σε ένα λαμπερό party στο Los Angeles!

Το party κόστισε περίπου 265.000 ευρώ και φυσικά πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τίμησαν τον διάσημο τραγουδιστή ανάμεσα στους οποίους ο David Beckham και οι κολλητές Cara Delevingne και Kendall Jenner! Ωστόσο, επίσημη φωτογραφία με τους δυο τους από το party δεν υπάρχει (την γλίτωσαν πάλι) όμως σύμφωνα με όσους τους είδαν λίγες μέρες πριν, η Jennifer Lawrence και ο Chris Martin δείπνησαν στο γνωστό εστιατόριο Kiwami Sushi, σε ένα χαμηλών τόνων σημείο όπου συζητούσαν και απολάμβαναν το φαγητό τους δείχνοντας φουλ ερωτευμένοι!

Άραγε, αν έβλεπε την φωτογραφία η πρώην του, Gwyneth Paltrow, θα είχε ακόμα αμφιβολίες για το αν έπρεπε να μείνουν μαζί και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους; Μάλλον όχι. Πάντως, όσοι βρέθηκαν στο πολυτελές party διασκέδασαν με το παραπάνω...