Aνέβηκαν οι μετοχές της Hailey Baldwin: Eίναι το best thing της Topshop για το 2015

Η Ηailey Baldwin είναι το νέο sexy thing στο modelling...
Aνέβηκαν οι μετοχές της Hailey Baldwin: Eίναι το best thing της Topshop για το 2015



Aν και δεν έχει κλείσει καλά καλά τα 18 της χρόνια, η κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin δείχνει έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες. Έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και δεν θεωρείται άδικα το επόμενο super model των catwalks! Μάλιστα έχει δηλώσει: "Λατρεύω δημιουργίες του Riccardo Tisci, του Karl Lagerfeld και του Nicolas Ghesquiere αλλά τη φετινή χρονιά με έχει κερδίσει ο Marc Jacobs". 

Οι μετοχές της Hailey Baldwin έχουν ανέβει σημαντικά πάντως, αφού η διάσημη εταιρία ρούχων Topshop την ανακήρυξε ως το πρόσωπο του 2015 για την denim συλλογή της. Μάλιστα το photoshoot όπου ποζάρει για την Topshop φορώντας jeans πάνω-κάτω μας γύρισε λιγάκι πίσω στα 90s, όμως εντυπωσίασε τους πάντες! 

Η ίδια πάντως φαίνεται να το απολαμβάνει αφού ήδη απολαμβάνει την ζωή μιας celebrity έχοντας διάσημους φίλους. Πότε βγαίνει με τον Justin Bieber (αν και διαψεύδει ότι "τα έχουν") και άλλες πάλι φορές απολαμβάνει τα ψώνια της με την Kendall Jenner. Ωστόσο, αν θέλεις να φορέσεις τα skinny ξεβαμμένα jeans που φοράει η Hailey μπορείς να τα βρεις ΕΔΩ. You go, girl!