Το νέο σώμα της Kate Winslet! Τι έκανε κι αδυνάτισε;

Πριν λίγες εβδομάδες είχε αρκετά παραπανίσια κιλά. Στη νέα της φωτογράφιση μοιάζει με μοντέλο. Τι συμβαίνει με την 39χρονη star;
Το νέο σώμα της Kate Winslet! Τι έκανε κι αδυνάτισε;



Η Kate Winslet εμφανίστηκε πριν δυο μήνες στην παραλία με αρκετά παραπανίσια κιλά. Κάτι που προκάλεσε αρκετά σχόλια, διόλου κολακευτικά. Όμως λίγες εβδομάδες μετά φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του Harper's Bazaar. Τόσο αδυνατισμένη που είτε βρήκε μαγική δίαιτα, είτε τον μαγικό κόσμο του photoshop!

Η Οσκαρική ηθοποιός, η οποία στα 90’s μαζί με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πρωταγωνίστησε στον Τιτανικό, εμφανίστηκε στην καμπάνια με λεπτή περιφέρεια και καλλίγραμμα πόδια. Κάτι που δεν είχε καμία σχέση με την εμφάνιση της στην παραλία της Νέας Ζηλανδίας.

Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως το 2003, η Winslet είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του περιοδικού GQ, το οποίο είχε κάνει photoshop σε φωτογράφιση της. Όμως 12 χρόνια μετά μάλλον η Βρετανίδα star χρειάστηκε την συνδρομή του.

«Έχω μια polaroid που μου έδωσε ο φωτογράφος από εκείνη την ημέρα. Μπορώ να σας πω ότι έχει γίνει ρετουσάρισμα σε συγκεκριμένα σημεία», είχε δηλώσει έξαλλη τότε η Winslet.

Φυσικά η Winslet δεν είναι η μόνη star που έχει χρησιμοποιήσει το photoshop και δεν θα είναι άλλωστε και η τελευταία.

Όσο για το αν έχει βρει την μαγική δίαιτα η Kate δεν το ξέρουμε, αλλά τα κιλά της εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς γρήγορα...

Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας...

H φωτογράφιση στο Harper's Bazaar...

Kαι η εμφάνιση της στην παραλία πριν λίγες ημέρες...

Photoshop ή δίαιτα;