Σε mood… Super Bowl η Alessandra Ambrosio

Οι ΗΠΑ ζουν στους ρυθμούς του μεγάλου τελικού του ράγκμπι και το super model από την Βραζιλία δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.
Σε mood… Super Bowl η Alessandra Ambrosio



Η Alessandra Ambrosio ναύλωσε ιδιωτικό jet για να ταξιδέψει στην Αριζόνα όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Super Bowl ανάμεσα στου New England Patriots και τους Seattle Seahawks. Βραζιλιάνα και... ράγκμπι πάει;

Ο 33χρονος άγγελος της Victoria’s Secret πόσταρε φυσικά την ανάλογη φωτογραφία πριν επιβιβαστεί στο jet, μαζί με τον σύντροφο της και πατέρα των δυο παιδιών της, Jamie Mazur. Η Alessandra ήταν ντυμένη casual ενώ το καπέλο fedora που φορούσε έδινε στυλ.. Indiana Jones!

Η παρουσία της Ambrosio στον τελικό του Phoenix ίσως όμως να μην είναι και ιδιαίτερα τυχαία. Στο ημίχρονο θα προβληθεί η νέα διαφήμιση της Victoria’s Secret ενώ στο γήπεδο θα βρίσκεται και η κολλητή της, Gisele, καθώς ο σύζυγος της, Tom Brady, αγωνίζεται στους Patriots.

Να σημειώσουμε πως ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την 1η Φεβρουαρίου ενώ θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά events του πλανήτη.