Julianne Moore: Η sexy φωτογράφιση και η αποκάλυψη για το παρελθόν της

H διάσημη ηθοποιός κάποτε είχε πέσει σε κατάθλιψη...
Julianne Moore: Η sexy φωτογράφιση και η αποκάλυψη για το παρελθόν της



Είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς! Σάρωσε στα Golden Globes, στα SAG Awards για τον ρόλο της στην ταινία "Still Alice" ενώ σίγουρα θα σαρώσει και στα προσεχή Oscars! Με τόσο καταξιωμένη καριέρα και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή φαίνεται πως η Julianne Moore τα έχει όλα...

H 54χρονη Οσκαρική ηθοποιός, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν αλλά και την εμπειρία της από τις συνεδρίες της με ψυχοθεραπεύτρια. Το γεγονός που φαίνεται να την συγκλόνισε περισσότερο απ' όλα ήταν ο χωρισμός της από τον επίσης ηθοποιό John Gould Rubin. Η Moore τον παντρεύτηκε στα 25 της μετά από δύο χρόνια σχέσης, όμως χώρισαν οριστικά το 1995. 

"Ένιωθα τρομερά μόνη. Τότε ήμουν πραγματικά δυστυχισμένη" αποκάλυψε. Για τον λόγο αυτό η ηθοποιός αναγκάστηκε να επισκεφθεί μια ψυχοθεραπεύτρια η οποία όπως είπε την βοήθησε πάρα πολύ κι έτσι κατάφερε να ξεπεράσει αυτήν την επώδυνη κατάσταση.

Έτσι, σύντομα η Julianne ξαναβρήκε τον εαυτό της αποφασίζοντας να δοκιμάσει την τύχη της για δεύτερη φορά με τον Brad Freundlich.Όπως φάνηκε, ο Brad ήταν το πεπρωμένο της αφού πλέον ζουν ευτυχισμένοι εδώ και 19 χρόνια, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την 12χρονη Liv και τον 17χρονο Caleb. Happy family!