Nέο Fappening; H Taylor Swift θύμα hacking

Φαίνεται πως ο εφιάλτης του hacking για τις διάσημες κυρίες της showbiz δεν θα σταματήσει. Η 25χρονη super star πάντως έστειλε την απάντηση της...
Nέο Fappening; H Taylor Swift θύμα hacking



Η Taylor Swift είδε τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter να χακάρεται με τον ηλεκτρονικό... πειρατή να «τιτιβίζει» πως διαθέτει στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της 25χρονης τραγουδίστριας.  Η Swift πάντως βγήκε στην αντεπίθεση με δικό της «τιτίβισμα»...

Να πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή...

To Τwitter της Swift έπεσε θύμα hackers, οι οποίοι απείλησαν με μήνυμα τους πως θα κυκλοφορήσουν γυμνές φωτογραφίες της Swift εκτός αν τους καταβάλοντα 3 νομίσματα bitcoin, του ψηφιακού νομίσματος που αντιστοιχεί σε 800 δολάρια. Μάλιστα οι hackers υπέγραψαν ως Lizard Squad αλλά τα έβαλαν με την λάθος celebrity!

Η Τaylor, η οποία έχει 71 εκατομμύρια followers, πόσταρε λίγο αργότερα και εκείνη ένα μήνυμα που ανέφερε «Χάκερς έχουν γυμνές μου φωτογραφίες; Θα ήθελαν! Καλά να περάσετε με το photoshop γιατί δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ».

Η Swift βρίσκεται σην Hawaii για διακοπές αυτές τις μέρες και μέσα από το Tumblr (έχει και παντού λογαριασμούς βλέπετε) καθησύχασε τους fans της πως ότι είδαν στο twitter της ήταν λόγω χακαρίσματος, παραφράζοντας το ρεφρέν του hit της, Shake It Off «#HACKERS GONNA HACK HACK HACK HACK HACK».

Πάντως οι επιτήδειοι «hackers» δεν ήθελαν τίποτα παραπάνω από το να κάνουν... φιγούρα, καθώς ο χρήστης @veriuser, ο οποίος χρεώθηκε την επίθεση, πόσταρε μια φωτογραφία που δείχνει να έχει τον έλεγχο του λογαριασμού της Swift στο twitter. Αποτέλεσμα; Να διαγραφεί ο δικός του λογαριασμός!

Όμως οι hackers είχαν... κέφια καθώς κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο και του Instagram της Αμερικανίδας star, ζητώντας από τους 50 εκατομμύρια followers της να ακολουθήσουν τον χρήστη @trash.

Το μόνο που κατάφεραν πάντως ήταν να αλλάξει η Swift τους κωδικούς της και όλα καλά. Όσο για γυμνές φωτογραφίες; Μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι και ούτε νομίζουμε πως θα κυκλοφορήσουν..