Δεν φαντάζεσαι πως είναι η Denise Richards χωρίς make-up!

Η διάσημη ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα την πανέμορφη γυναίκα που γνωρίσαμε....
Δεν φαντάζεσαι πως είναι η Denise Richards χωρίς make-up!



Επειδή όλες γυναίκες είμαστε, ξέρουμε πολύ καλά ότι μια γυναίκα όταν είναι περιποιημένη και βαμμένη είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση! Φυσικά όμως δεν γίνεται να είμαστε αψεγάδιαστες κάθε στιγμή της ημέρας όπου κι αν βρεθούμε. Πάντα θα υπάρξει μια δύσκολη μέρα μέσα στην οποία θα βάλουμε απλώς το τζιν μας και θα βγούμε για ψώνια! Τόσο απλά, τόσο ανθρώπινα. 

Κάτι ανάλογο έκανε και η 43χρονη Denise Richards, η οποία εμφανίστηκε με ένα total casual look στους δρόμους της California, φορώντας το τζιν της, ένα καρό πουκάμισο, μαύρα μποτάκια ενώ κουβαλούσε μερικά ψώνια από κάποιο παντοπωλείο. Αποχωρίστηκε μέχρι και τα γυαλιά ηλίου της ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ τα μαλλιά της ήταν σχεδόν αχτένιστα. Σε αυτό βέβαια κατά πάσα πιθανότητα ευθύνεται και η βροχή εκείνης της μέρας. 

Αυτό όμως το οποίο μας έκανε τρομερή εντύπωση, είναι το πώς έμοιαζε η σταρ του "Love Actually" η οποία πραγματικά ήταν αγνώριστη χωρίς ίχνος make-up! Το πρόσωπό της έμοιαζε ταλαιπωρημένο, γερασμένο, με έντονους μαύρους κύκλους και έντονα τα σημάδια του χρόνου, ενώ δεν θύμιζε σχεδόν σε τίποτα την ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε...