Ο Bruce Jenner γίνεται γυναίκα!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της αλλαγής φύλου του πατριού των Kardashians, με τον Ολυμπιονίκη του δεκάθλου να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!
Ο Bruce Jenner γίνεται γυναίκα!



Οι φήμες υπήρχαν καιρό. Μετά το διαζύγιο του με την Kris Jenner τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Bruce Jenner μοιάζει όλο και περισσότερο με γυναίκα. Όπου υπάρχει καπνός όμως υπάρχει και φωτιά. Έτσι, σύντομα ο Bruce Jenner θα μας συστηθεί ξανά, αυτή την φορά με γυναικείο όνομα!

Ο 65χρονος άντρας και πατέρας του super model, Kendal Jenner, έχει πάρει την απόφαση του και η Kim Kardashian τον στηρίζει 100% όπως δήλωσε η ίδια: «Είναι πολύ ευτυχισμένος. Πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Τον στηρίζω 100%. Είναι πατέρας μας και νομίζω πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα μιλήσει».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιο από τα μέλη της «βασιλικής» οικογένειας των reality μιλάει για την απόφαση του Bruce, ο οποίος από την πλευρά του τηρεί σιγήν ιχθύος. Όμως οι αποκαλύψεις της Kim για την περίεργη (λόγω ηλικίας προφανώς) απόφασης του Bruce δεν σταμάτησαν εδώ...

«Νομίζω πως ο Bruce θα πρέπει να μιλήσει ο ίδιος και να πει την ιστορία του. Τι περνάει μόνος του. Θα μιλήσει όταν είναι σωστή η ώρα. Είναι η δική του ιστορία και όχι η δική μου», πρόσθεσε η Kardashian, η οποία είναι θετή κόρη του Jenner καθώς παντρεύτηκε την μητέρα της, Kris, το 1991.

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Kim είχε ποστάρει μια φωτογραφία στο Instagram με τις αδερφές της και τον Bruce, με την λεζάντα «Στηρίζουμε τον Bruce ότι και αν κάνει. Είμαστε όλοι κοντά του και τραβάμε φωτογραφίες γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρεπόμαστε».

Μάλιστα, το περιοδικό InTouch, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε με εξώφυλλο το πως θα μοιάζει ο Bruce Jenner μετά την αλλαγή φύλου, με τίτλο «Η ζωή μου σαν γυναίκα». Κάτι το οποίο προσέβαλε τον 65χρονο άντρα, όπως διέρρευσε το περιβάλλον του.

Το θέμα με τον Bruce έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια καθώς όλο και άλλαζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του προς το... γυναικείο, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει πως θα αποφάσιζε να γίνει γυναίκα.

Μετά το διαζύγιο του με την Kris (το οποίο λέγεται πως ζήτησε ο ίδιος ώστε να γίνει αυτό που νιώθει), εμφανίζεται διαρκώς με βαμμένα νύχια, ίσια μαλλιά, περνάει αρκετές ώρες σε ινστιτούτα αισθητικής ενώ χρησιμοποιεί και make up, τόσο ώστε να μοιάζει πιο... λαμπερός!

Οι κακές γλώσσες πάλι αναφέρουν πως ο κόσμος των Kardashians λύγισε τον Ολυμπιονίκη του 1976. Ένας κόσμος όπου η ματαιοδοξία, η ίντριγκα και τα σκάνδαλα είναι τα κυριότερα θέματα της καθημερινότητας. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ακόμη η Khloe Kardashian αναζητά τον βιολογικό της πατέρα...

To εξώφυλλο του InTouch