Τι συνεργασία και αυτή! Rihanna ft. Paul McCartney&Kanye West

Η Rihanna κάνει το μουσικό της comeback!
Τι συνεργασία και αυτή! Rihanna ft. Paul McCartney&Kanye West



Μόλις ψήφισες και ψάχνεις απεγνωσμένα μια είδηση που θα σου φτιάξει τη διάθεση; Αυτή η συνεργασία μεγατόνων ίσως σε αποζημιώσει! O Paul McCartney, η Rihanna και ο Kanye West ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μαζί το τραγούδι με τίτλο «FourFiveSeconds». 

Η 26χρονη pop star ανακοίνωσε τη συνεργασία το Σάββατο το απόγευμα μέσω Τwitter γράφοντας το εξής σχόλιο: «Πρώτη ματιά στη νέα μου μουσική». Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο νέο και όγδοο στη σειρά άλμπουμ της Rihanna και μετά από απουσία 2 ετών, καθώς ο τελευταίος της «Unapologetic» κυκλοφόρησε το 2012.

Το track μπορείς να το ακούσεις παρακάτω και όπως θα διαπιστώσεις το θρυλικό «Σκαθάρι» συνοδεύει τον Kanye και τη Rihanna με την κιθάρα του.

Ελπίζουμε πάντως, οι φαν της τραγουδίστριας να εκτιμήσουν την παρουσία του McCartney. Γιατί αν θυμάσαι, όταν ανακοινώθηκε πριν από ένα  περίπου μήνα η συνεργασία του 72χρονου ροκά με τον ράπερ για το τραγούδι «Only One» έγινε χαμός στο twitter με τα σχόλια των νεαρών φαν που έκαναν λόγο για τον φιλάνθρωπο Kanye που θα βοηθήσει στα πρώτα του βήματα τον ανερχόμενο μουσικό Paul.