Συμβαίνει και στις Πρώτες Κυρίες: Michelle Obama και Good Wife με το ίδιο ρούχο!

Η σύζυγος του Πλανητάρχη δεν μπόρεσε να αντισταθεί στοMichael Kors tweed κοστούμι που φόρεσε (πρώτη) και η πρωταγωνίστρια της διάσημης σειράς.
Συμβαίνει και στις Πρώτες Κυρίες: Michelle Obama και Good Wife με το ίδιο ρούχο!



Χαμογελούσε με αυτοπεποίθηση στην κάμερα και έγνεφε στον αμερικανικό λαό ότι όλα θα πάνε καλύτερα, σικάτη και υπέροχη μέσα στο ζεστό -συντηρητικό όσο το απαιτούσε η περίσταση- Michael Kors tweed κοστούμι της. Η Michelle Obama γνώριζε πως είχε κάνει την τέλεια ενδυματολογική επιλογή για την μεγάλη μέρα του πλανητάρχη της, την ετήσια ομιλία για την Κατάσταση του Έθνους στο Καπιτώλειο. Εκείνο που δεν μπορούσε να προβλέψει ήταν πως λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της οι πολιτικοί αναλυτές θα μιλούσαν για το εντυπωσιακό 51% των Αμερικανών που ενθουσιάστηκαν από τα λόγια του (χαρακτηρίστηκε άλλωστε ως μία από τις πιο προεδρικές ομιλίες της διπλής του θητείας) και... όλοι οι άλλοι για το λάθος να επιλέξει το ίδιο ρούχο με την Alicia Florrick. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας τηλεθεατής, φανατικός της σειράς The Good Wife, παρατήρησε πως η 51χρονη Michelle είχε επιλέξει ακριβώς το ίδιο σύνολο που φορούσε η αδίστακτη δικηγόρος -σύζυγος διεφθαρμένου δικηγόρου- σε παλιότερο επεισόδιο της σειράς. 

Η ηθοποιός Julianna Margulies ή η Michelle Obama φόρεσε καλύτερα την δημιουργία του Michael Kors (μόνο το σακάκι κοστίζει 700 ευρώ μετά από 50% έκπτωση);