Σ’ αρέσει; Ο Ewan McGregor με παπιγιόν και δερμάτινο

Παντού μουστάκια στην πρεμιέρα του Mortdecai.
Σ’ αρέσει; Ο Ewan McGregor με παπιγιόν και δερμάτινο



Η πρεμιέρα της ταινίας «Mortdecai» έγινε χθες στο Κινέζικο Θέατρο TCL του Χόλυγουντ. Και παρόλο που τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Johnny Depp -ο οποίος εκεί δήλωσε ότι είναι «παράξενος»- την προσοχή μας τράβηξε ο Ewan McGregor. Γιατί είχαμε να δούμε αρκετό καιρό τον 43χρονο ηθοποιό τον οποίο και αγαπάμε πολύ ούτως ή άλλως. Η αλήθεια είναι όμως ότι μας παραξένεψε το look του. Παπιγιόν με δερμάτινο μπουφάν; Δεν έχουμε αντίρρηση αν αρέσει σε εκείνον αλλά ίσως μπορεί και καλύτερα. Αν, από την άλλη πλευρά το look του έχει σχέση με τον χαρακτήρα του στην ταινία τότε δικαιολογείται. 

Γιατί και την Gwyneth Paltrow είδαμε με μουστάκι τον περασμένο Οκτώβριο αλλά το αφήσαμε ασχολίαστο καθώς ήταν στο πνεύμα του «Mortdecai» 

Παρεμπιπτόντως, η ταινία βασίζεται σε σειρά βιβλίων του '70 και η υπόθεση αφορά την προσπάθεια του  Charlie Mortdecai για να βρει έναν χαμένο πίνακα που οδηγεί σε χαμένο χρυσό των Ναζί. Μεταξύ άλλων η ιστορία περιλαμβάνει μυστικές υπηρεσίες, ταξίδια στον κόσμο, οργισμένους Ρώσους και... γέλιο.