H κόντρα συνεχίζεται: Ο Βrandon και η Brenda δεν μιλιούνται!

Θυμάσαι πόσο αγαπημένα ήταν τα τηλεοπτικά αδερφάκια του "Beverly Hills 90210" στα 90s...
H κόντρα συνεχίζεται: Ο Βrandon και η Brenda δεν μιλιούνται!



Ο Jason Priesley και η Shannen Doherty αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στα social media! Τι κι αν κάποτε ήταν τα αγαπημένα αδερφάκια του Beverly Hills (που όλες βλέπαμε μανιωδώς); Ε τελικά δεν ήταν και τόσο αγαπημένοι όπως φαίνεται!

Με αφορμή το βιβλίο που έγραψε ο (κούκλος) Jason για εκείνα τα... αθώα χρόνια στις αρχές του '90, (τότε που κάθε μεσημέρι στις επαναλήψεις του Mega στηνόμασαν με αγωνία να δούμε τι θα γίνει στα "Χτυποκάρδια του Beverly Hills" με ποιον θα πάει αυτήν την φορά η Kelly; Θα τα φτιάξει επιτέλους η Brenda με τον Dylan;) η Shannen... τσαντίστηκε!

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, ο Priesley υπονοεί στο βιβλίο του πως η Brenda μάλλον τελικά ήταν πολύ... ψώνιο! "Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου όταν άκουσα την Shannen να ουρλιάζει λέγοντας "Στείλατε ένα αμάξι να με πάρει και όχι μία λιμουζίνα;". Δεν μπορούσα να καταλάβω αν έκανε πλάκα. Στην πορεία βέβαια, άρχισε να γκρινιάζει για το φαγητό, τη θερμοκρασία του δωματίου πολλά άλλα". 

Φυσικά, απάντηση της Shannen δεν άργησε να έρθει μέσα από το Facebook! "Δεν είναι ότι δεν σέβομαι τον Jason ή ότι τον αμφισβητώ. Απλά έχουμε διαφορετικές αναμνήσεις από το παρελθόν. Ήμασταν 18 χρονών, ποιος δίνει σημασία; Γιατί να αναμασάς πράγματα που έγιναν από τότε που ήμασταν 18 χρονών, φίλε, τότε ποιος είναι κολλημένος στα 90s; Πάντως όχι εγώ!"

Ηρέμησε βρε Brenda μου και εσύ δεν είπε και τίποτα το παιδί! Τελοσπάντων, απ' ότι φαίνεται πειράχτηκε λιγάκι και ο Brandon, όμως της απάντησε στο Twitter προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στην φημολογούμενη παρεξήγηση: "Σε αγαπώ Shannen. Mόνο αγάπη έχω για σένα στο βιβλίο μου. Πρέπει να το διαβάσεις. Με παρεξήγησες" έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ας ελπίσουμε αυτό να ήταν όλο και να λύθηκε ήδη η παρεξήγηση! Εκτός αν ο Priesley έχει "κάψει" κι άλλους πρωταγωνιστές της σειράς μέσα από το βιβλίο του! Μήπως τελικά πρέπει να το διαβάσουμε για να έχουμε και εμείς μια ολοκληρωμένη άποψη;