Selfie πολλών αστέρων! Mαζί Lady Gaga και Adele

Λέτε να προκύψει καμία super συνεργασία ανάμεσα στις δυο stars;
Selfie πολλών αστέρων! Mαζί Lady Gaga και Adele



H Lady Gaga και η Adele πόσταραν μια φωτογραφία μαζί στο Instagram και άναψαν... φωτιές στους φίλους της μουσικής με τις φήμες να θέλουν τις δυο stars να ετοιμάζουν συνεργασία!

«Τίποτα καλύτερα από μια Τετάρτη μαζί με την πανέμορφη Adele» έγραψε η Lady Gaga στην φωτογραφία που πόσταρε μαζί με την Βρετανίδα από το σπίτι της στο Los Angeles. Οι φήμες όμως πήραν... φωτιά λίγο αργότερα, όταν η Gaga ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία κάνοντας πρόβες με έναν κιθαρίστα, ο οποίος δεν ήταν ο δικός της.

Η φημολογία δεν είναι καινούργια  καθώς ο βρετανικός Τύπος είχε αναφερθεί και πιο παλιά στο θέμα. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως η Adele έχει ξεκινήσει και γράφει μουσική για το ντουέτο της με την 28χρονη Gaga.

Όσο για το πως βρέθηκε στο Λος Άντζελες η Adele; Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, βρίσκεται στις ΗΠΑ για να ηχογραφήσει το soundtrack για το Spectre, την νέα του James Bond. Aν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η Adele θα είναι η μοναδική καλλιτέχνης που έχει τραγουδήσει σε 2 ταινίες του 007 και μάλιστα συνεχόμενες.