Η Ellen DeGeneres τρολάρει την Aniston που την αγνόησαν φέτος στα Oscars! (Video)

H Jennifer παραδέχεται ότι την πείραξε που δεν είναι υποψήφια στα φετινά Oscars!
Η Ellen DeGeneres τρολάρει την Aniston που την αγνόησαν φέτος στα Oscars! (Video)



H Jennifer Aniston φόρεσε ένα λευκό στενό mini φόρεμα και εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της Ellen DeGeneres, "The Ellen Show". Η 45χρονη ηθοποιός, μίλησε για το πώς αισθάνθηκε που δεν είναι υποψήφια στα φετινά Oscars, για το topless cover που έκανε στο περιοδικό Allure και για πολλά ακόμα... 

"Ναι, με αγνόησαν! Όμως βλέπω και την θετική πλευρά της κατάστασης!" αστειεύτηκε η Aniston ενώ καθόταν στον καναπέ της DeGeneres μιλώντας για την ταινία "Cake" όπου πρωταγωνιστεί παρόλο που φέτος δεν έχει καμία συμμετοχή στα Oscars.

Φυσικά, η Ellen εκτός από τις φετινές συμμετοχές στα Βραβεία, συνέχιζε να την πειράζει και για το topless εξώφυλλο που έκανε με τον hairstylist και κολλητό της Chris McMillan, για το τεύχος Ιανουαρίου! "Είναι διαφορετικά, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό με γυναίκα" είπε η Aniston! 

Και φυσικά τότε, η Ellen DeGeneres συνέχισε το γνωστό τρολάρισμα λέγοντας: "Tι εννοείς; Η φωτογράφιση που κάναμε ήταν απίστευτη!" δείχνοντας της μια fake φωτογραφία με τις δυο τους να ποζάρουν topless. LOL!