Βασιλικό αίμα στα social media! Η Kate Middleton και ο Prince William απέκτησαν Twitter και Instagram

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, καθώς και ο πρίγκιπας Harry, αποφάσισαν ότι είναι ώρα να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Βασιλικό αίμα στα social media! Η Kate Middleton και ο Prince William απέκτησαν Twitter και Instagram



Οι αγαπημένοι μας γαλαζοαίματοι αποφάσισαν να ενδώσουν στα social media, αλλά όχι ακριβώς όπως το είχαμε φανταστεί. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, καθώς και ο πρίγκιπας Harry, αποφάσισαν ότι είναι ώρα να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν αρχίσεις όμως να φαντάζεσαι ότι η Kate θα μοιράζεται #TBTs από το σχολείο και selfies και ο William θα κάνει κάνει live tweeting από το μεσημεριανό γεύμα με τον μικρό George, θα πρέπει να σε προειδοποιήσουμε ότι ο εκκολαπτόμενος αυτός λογαριασμός (θα εκπροσωπεί και τους τρεις) φαίνεται να προσανατολίζεται κατά κύριο λόγο γύρω από την ανάρτηση "επαγγελματικών" φωτογραφιών που σχετίζονται με τις εμφανίσεις και τις φιλανθρωπίες τους.

Μέχρι στιγμής, ο λογαριασμός στο Instagram (@kensingtonroyal) έχει λίγες φωτογραφίες, όπως αυτή του πρίγκιπα Harry με τον πρώην star του NBA Dikembe Mutombo.  Υπάρχει επίσης ένας επίσημος λογαριασμός στο Twitter και για τους  τρεις, όπου έχουν ανέβει αρκετά tweets για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από τη βασιλική οικογένεια. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε λίγο πιο προσωπικούς λογαριασμούς, όπως βλέπουμε για παράδειγμα της Michelle Obama η οποία έχει συνηθίσει τους followers της σε πιο ανεπίσημα posts.