Τόσο υπεράνω; Τι δήλωσε η Gwyneth Paltrow για την σχέση Chris Martin και Jennifer Lawrence

Οι φήμες την ήθελαν να έχει αντιρρήσεις για τον δεσμό του πρώην συζύγου της με την 24χρονη star, αλλά μόνο έτσι δεν είναι!
Τόσο υπεράνω; Τι δήλωσε η Gwyneth Paltrow για την σχέση Chris Martin και Jennifer Lawrence



Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin εδώ και περίπου οκτώ μήνες δεν είναι πια μαζί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η 42χρονη οσκαρική star δεν θέλει ο πρώην της να είναι ευτυχισμένος. Είναι η Jennifer Lawrence η κατάλληλη για εκείνον; Τουλάχιστον... εγκρίνει η Gwyneth!

H πρωταγωνίστρια του Shakespear in Love φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern και όταν ρωτήθηκε αν εγκρίνει την σχέση του πρώην συζύγου της, και πατέρα των δυο παιδιών της, με την Lawrence, απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Ποιος είπε ότι δεν εγκρίνω; Γιατί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα;».

Όμως η υπεράνω (και πολύ μάλιστα) Paltrow δεν σταμάτησε εκεί: «Σέβομαι τον Chris. Είναι δική του απόφαση για το ποια θα αγαπήσει και δεν νομίζω πως θα διάλεγε κάποια δίπλα του που δεν θα ήταν πραγματικά σπουδαία. Αν κάνω λάθος θα το παραδεχτώ δημόσια».

Όσο για την σχέση του Chris Martin με την Jennifer Lawrence; Δεν επιβεβαιώνεται από τους δυο stars ωστόσο είναι κοινό μυστικό πως μετά τον πρώτο χωρισμό τους τον Νοέμβριο είναι ξανά μαζί.

Λέτε να είναι τόσο υπεράνω η Paltrow; Το μέλλον θα δείξει...