H επίθεση στον Jeremy Renner για το στήθος της Jennifer Lopez

Το σχόλιο του στις Golden Globes για τα... προσόντα της Λατίνας δεν άρεσαν ιδιαίτερα στον κόσμο. Τι απάντησε ο 44χρονος star;
H επίθεση στον Jeremy Renner για το στήθος της Jennifer Lopez



O Jeremy Renner από το βράδυ της Δευτέρας έχει γίνει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των Golden Globes. Αιτία; Το... στήθος της Jennifer Lopez, το οποίο σχολίασε στη σκηνή ο διάσημος ηθοποιός κάτι που δεν άρεσε στον κόσμο ιδιαίτερα!

Ο 44χρονος ηθοποιός δεν μπορούσε να ανοίξει τον φάκελο στην απονομή με την J-Lo να του δίνει την βοήθεια της, σχολιάζοντας: «Έχω νύχια», με τον Renner να της απαντά «Εσύ έχεις και δυο... σφαίρες». Η αλήθεια είναι πάντως πως το στήθος της Lopez ήταν  ιδιαίτερα εκτεθειμένο ενώ σε όλη τη διάρκεια ο Jeremy δεν σταμάτησε να το κοιτάζει.

Κάπως έτσι τα σχόλια στο Twitter τον «στόλισαν», χαρακτηρίζοντας τον ανατριχιαστικό και... ρομπότ που εντοπίζει στήθη! Ο Renner όμως δεν άφησε να «πέσει» τίποτα κάτω καθώς με ένα δικό του «τιτίβισμα» έδωσε την απάντηση του...

«Μην παίρνετε στα σοβαρά αυτές τις μα@@@@ες. Σε ευχαριστώ Jennifer-Είσαι διαμάντι», ανέφερε το μήνυμα του Renner, ο οποίος είναι η αλήθεια πως ήταν υπέρ του δέοντος διαχυτικός!

Κάτι τέτοια πλάνα... έκαψαν τον Jeremy!