H άγνωστη ιστορία πίσω από την επιτυχία: Η τραγωδία που σημάδεψε την Jennifer Aniston

Μια άγνωστη τραγωδία στιγμάτισε την γνωστή ηθοποιό πριν γίνει διάσημη σαν... Φιλαράκι, καθώς ο πρώην σύντοφος της Daniel McDonald έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο.
H άγνωστη ιστορία πίσω από την επιτυχία: Η τραγωδία που σημάδεψε την Jennifer Aniston



Η Jennifer Aniston στα 45 της έχει πλέον τα πάντα. Φήμη, δόξα, ομορφιά και χρήματα. Υπάρχει, ωστόσο, μια ιστορία πίσω από την λάμψη της διάσημης ηθοποιού που την στιγμάτισε. Ο θάνατος του πρώην συντρόφου της, Daniel McDonald από την επάρατη νόσο.

Ο Daniel McDonald και η Aniston ήταν ζευγάρι από το 1990 μέχρι το 1994 όταν αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο η 45χρονη star μετανιώνει ακόμη που δεν πρόλαβε να να του πει πως τον αγαπούσε ακόμα, όπως ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος της στην εφημερίδα Daily Mail.

«Η Jennifer δεν σταμάτησε ποτέ να αγαπάει τον Daniel, αλλά τα πράγματα στην ζωή τους έγιναν πολύ γρήγορα. Χώρισαν λίγο πριν γίνει διάσημη στα Φιλαράκια. Εκείνη μετακόμισε στο Los Angeles και εκείνος στη Νέα Υόρκη. Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους η Jennifer ξεκίνησε να βγαίνει με τον ηθοποιό Tate Donovan αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να σκέφτεται τον Dan», ανέφερε στενός φίλος της Aniston στην Daily Mail.

Η Aniston το 2000 παντρεύτηκε τον Brad Pitt ενώ ο αδικοχαμένος Daniel McDonald είχε παντρευτεί ένα χρόνο νωρίτεραα την Mujah Maraini-Melehi. Το 2007 ο McDonald «έφυγε» από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο...

Από τις τραγικές ιστορίες που σημαδεύουν την ζωή ενός ανθρώπου...

Ο Daniel McDonald