Οι πιο τρελοί έρωτες των διασήμων

Θα εκπλαγείς με τα παράξενα γούστα τους.
Οι πιο τρελοί έρωτες των διασήμων



Όλοι έχουμε ερωτευτεί κάποιον celebrity, ακόμα και οι ίδιοι οι celebrity. Και ενώ κανείς από εμάς δεν εκπλήσσεται όταν κάποια διασημότητα λέει ότι ήταν ερωτευμένη με τον Brad Pitt ή την Monica Bellucci, υπάρχουν περιπτώσεις που όταν οι stars αποκαλύπτουν τις προτιμήσεις τους μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Αφορμή για την παρακάτω αναδρομή ήταν η πρόσφατη δήλωση της Meryl Streep για τον έρωτά της με Will Ferrell ο οποίος είναι «πραγματικός άντρας» σε αντίθεση με τον Ryan Gosling που χαρακτήρισε «παιδί».

Jennifer Lawrence και Larry David

H Jennifer Lawrence το Νοέμβριο του 2014 παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair ότι νιώθει μια σοβαρή έλξη για τον 68χρονο Larry David. «Είμαι ερωτευμένη μαζί του και ήμουν για πάρα πολύ καιρό», είπε. «Λατρεύω τον Woody Allen, αλλά αισθάνομαι πολύ διαφορετικά για τον Larry David», πρόσθεσε. Ο τηλεοπτικός παραγωγός από την άλλη πλευρά απάντησε το εξής:  «Από τη μια νιώθω κολακευμένος αλλά από την άλλη θα ήταν μεγάλη ντροπή. Είμαι 40 χρόνια μεγαλύτερός της. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο».

Sam Claflin και Pamela Anderson

Την περίοδο που προμόταρε την ταινία «The Hunger Games: Mockingjay — Part 1» ο Sam αποκάλυψε ότι είχε εμμονή με την Pamela Anderson και ότι εκτιμούσε ιδιαίτερα το «Baywatch». Και μιλάμε για πραγματικό έρωτα μιας και ο ηθοποιός δήλωσε ότι είχε μία κορνιζαρισμένη φωτογραφία της που συνήθιζε να φιλάει κάθε βράδυ.

Kristen Stewart και Harrison Ford

Μπορεί η Kristen Stewart να είχε σχέση με έναν από τους πιο περιζήτητους άντρες, αλλά πριν ακόμη παίξει στο «Twilight», είχε παραδεχτεί ότι ήταν τρομερά ερωτευμένη με τον Harrison Ford.

Ariana Grande και Jim Carrey

Η Ariana Grande παραδέχτηκε ότι ο Jim Carrey ήταν ο έρωτας της παιδικής της ηλικίας, ενώ το πρώτο της διαδικτυακό ψευδώνυμο ήταν το «JimCarreyFan42». Μάλιστα, ο έρωτάς της ήταν τόσο μεγάλος που όταν τον γνώρισε τον Απρίλιο του 2014 ξέσπασε σε κλάματα.

Lucy Hale και Steve Carell

Τον Ιούνιο του 2013, η σταρ του «Pretty Little Liars» Lucy Hale παραδέχτηκε ότι βρίσκει τον Steve Carell σέξι. Άλλωστε, το χιούμορ είναι το καλύτερο αφροδισιακό!

Jason Sudeikis and Ellen DeGeneres

Ο Jason Sudeikis όταν ήταν έφηβος είχε έρωτα με την Ellen DeGeneres ενώ μάλιστα την είχε πρότυπο σαν κωμικό. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει ότι εκείνη μαζί με τον Ted Danson και τον Eddie Murphy ήταν οι τρεις άνθρωποι στους οποίους ήθελε να μοιάσει.

Ryan Gosling και Britney Spears

Ο Ryan Gosling και η Britney Spears ξεκίνησαν την καριέρα τους από το «The Mickey Mouse Club» και απ’ ότι φαίνεται η μέλλουσα ποπ σταρ του τράβηξε την προσοχή. «Η Britney ήταν ένα γλυκύτατο πλάσμα. Έμενε δίπλα μου, ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Το μικρό κορίτσι με το οποίο έπαιζα μπάσκετ και μπουκάλα» είχε πει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η Britney έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας ότι ποτέ δεν φίλησε τον Ryan και ότι ο μόνος άνθρωπος που φίλησε τότε ήταν ο Justin Timberlake.

Selena Gomez και Billy Crudup

Η Selena Gomez παραδέχτηκε ότι είχε τρελό έρωτα με τον Billy Crudup πριν ακόμα συνεργαστεί μαζί του για την ταινία «Rudderless» του 2014. Ωστόσο, ποτέ δεν του το είπε ευθέως παρά το γεγονός ότι του έκανε αγκαλιές στην πρεμιέρα της ταινίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Anne Hathaway and Jon Stewart

Όταν η Anne Hathaway έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στον Jon Stewart για το The Daily Show το 2008 παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί επειδή ήταν ερωτευμένη μαζί του, όπως και πολλές της φίλες. Ωστόσο ο Jon από απέκρουσε τα κομπλιμέντα της Anne αποκαλώντας τον εαυτό του «υπέργηρο».

Πηγή: popsugar.com