Αυτό δεν το περιμέναμε: Η Κristen Stewart φιλιέται με γυναίκα;

Υπήρχαν φήμες που ήθελαν την Kristen να έχει σχέση με την βοηθό της. Τώρα υπάρχουν και οι αποδείξεις!
Αυτό δεν το περιμέναμε: Η Κristen Stewart φιλιέται με γυναίκα;



Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! Φαίνεται ότι η Kristen Stewart δεν δίνει δεκάρα για τους paparazzi. Μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε το 2012, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες που την έδειχναν να φιλιέται με τον  παντρεμένο σκηνοθέτης της ταινίας “Η χιονάτη κα ο κυνηγός” θα έλεγε κανείς ότι η star θα ήταν πολύ προσεχτική στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η  Kristen όμως  δεν είναι από τα κορίτσια που φοβούνται. Το αντίθετο, μια και ήρθαν στη δημοσιότητα πρόσφατες φωτογραφίες της από τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές στη Χαβάη. Στις φωτογραφίες η Kristen και η βοηθός της, περπατούν χέρι-χέρι, κοιτάζουν τρυφερά η μία την άλλη και μάλιστα φιλιούνται (;) τρυφερά στο στόμα ή τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνουμε εμείς και ο υπόλοιπος κόσμος.

Για  την ιστορία, οι φήμες ότι η star έχει ερωτική σχέση με τη βοηθός της Alicia Cargile δεν είναι καινούργιες. Εδώ και καιρό αρκετά δημοσιεύματα το έχουν υπαινιχθεί.

Η πρωταγωνίστρια του Twillight δεν έχει κάνει σχέση από τότε που χώρισε δηλαδή με τον Robert Pattinson, έχει όμως για παρέα την βοηθό της, η οποία είναι πάντα κοντά της.