Η Madonna ξαναχτυπά! Τώρα συγκρίνει τον εαυτό της με την Diana

Aφού πρώτα ζήτησε συγγνώμη που χρησιμοποίησε τον Nelson Mandela και τον Martin Luther King για την προώθηση του Rebel Heart…
Η Madonna ξαναχτυπά! Τώρα συγκρίνει τον εαυτό της με την Diana



H Μadonna μέσα σε λίγα 24ώρα κατάφερε να προκαλέσει ξανά, καθώς αυτή την φορά έβαλε την πριγκίπισσα Diana στο… παιχνίδι της προώθησης του Rebel Heart ενώ λίγες ώρες πιο πριν είχε ζητήσει συγγνώμη για τα προηγούμενα!

Η βασίλισσα της pop είχε χρησιμοποιήσει το πρόσωπο του Nelson Mandela και του Martin Luther King για την προώθηση του Rebel Heart, ζητώντας συγγνώμη λίγο αργότερα: «Δεν έκανα έγκλημα ούτε προσέβαλα. Όλοι τους ήταν επαναστάτες (Rebel Hearts). Δεν είμαι ρατσίστρια όπως και οι θαυμαστές μου. Σας ευχαριστώ».

Όμως πριν… αλέκτωρ λαλήσει τρείς, η Madonna ξαναχτύπησε! Αυτή την φορά πόσταρε μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana με ένα μαύρο καλώδιο τυλιγμένο στο κεφάλι της (όπως στο εξώφυλλο του Rebel Heart), σχολιάζοντας: «Η πριγκίπισσα Diana ήταν Rebel Heart! Όποιος πολεμάει για την ελευθερία είναι Rebel Heart!».

Κάπως έτσι ξεκίνησε και ένας δεύτερος γύρος από γκρίνια από τους followers της 56χρονης super star, η οποία πάντως δεν δείχνει να πτοείται…