Η Gwyneth Paltrow δεν ενδιαφέρεται τόσο για τους άντρες

"Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι άντρες, αλλά εύχομαι οι γυναίκες να είχαν λίγη περισσότερη κατανόηση προς τις άλλες γυναίκες".
Η Gwyneth Paltrow δεν ενδιαφέρεται τόσο για τους άντρες



Η Gwyneth Paltrow δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της ποζάροντας στο εξώφυλλο του Marie Claire για το τεύχος Φεβρουαρίου και μιλάει για την προσωπική της ζωή και την σχέση που έχει σήμερα με τον Chris Martin.

«Δεν υπήρχε κάτι δραματικό. Έχτισα όλη μου τη ζωή προσπαθώντας να είμαι τα πάντα για τους άλλους και πραγματικά δεν μπορούσα άλλο. Είχα την αίσθηση ότι δεν μου επιτρεπόταν να έχω ανάγκες και ότι έπρεπε να αποδείξω πόσο ξεχωριστή είμαι φροντίζοντας όλους τους άλλους. Και κάπως έτσι βρέθηκα σε τέλμα» αποκαλύπτει  η Gwyneth και προσθέτει για την σχέση που διατηρεί τώρα με τον Chris Martin: «Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα. Αλλά είμαστε πολύ κοντά και είναι πολύ ωραία. Νιώθω ότι κατά έναν τρόπο έχουμε τη σχέση που ήταν γραφτό να έχουμε».

«Ξέρω τι θέλω να κάνω και θα το κάνω. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι άντρες, αλλά εύχομαι οι γυναίκες να είχαν λίγη περισσότερη κατανόηση προς τις άλλες γυναίκες. Πολλές γυναίκες ρεπόρτερ προσπαθούν να με φέρουν απέναντι σε άλλες γυναίκες επιχειρηματίες. Υπάρχει χώρος για όλους» δηλώνει σχετικά με τη δουλειά της.