Μοντέλα με μπούργκα! Kendall Jenner-Gigi Hadid στο Abu Dhabi

Μπορεί να μας έχουν συνηθίσει με τις αποκαλυπτικές τους εμφανίσεις, ωστόσο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν υπέρ του δέοντος καλυμμένες!
Μοντέλα με μπούργκα! Kendall Jenner-Gigi Hadid στο Abu Dhabi



Η Kendal Jenner και η Gigi Hadid αποφάσισαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά τους στο εξωτικό Ντουμπάι, όπου για τις ανάγκες της επίσκεψης σε τέμενος φόρεσαν μπούργκα! Στην παρέα τους και η Selena Gomez…

Τα δυο 19χρονα supermodels, και κολλητές, επισκέφτηκαν το τέμενος, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε βρεθεί εκεί και η Rihanna, η οποία ωστόσο εκδιώχθηκε καθώς δεν συμμορφώθηκε με τους ενδυματολογικούς κανόνες.

Αντίθετα, η Jenner, η Hadid και η Selena Gomez, φόρεσαν μπούργκα ενώ στην παρέα τους ήταν και ο σύντροφος της Gigi, Cody Simpson.  Οι τρεις γυναίκες και η παρέα τους, φόρεσαν μαύρες μακριές ρόμπες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, όπως ορίζει άλλωστε ο μουσουλμανικός νόμος.

Αυτό που προκάλεσε πάντως μεγάλη εντύπωση ήταν η παρέα της Gomez με την Jenner, καθώς οι… κακές γλώσσες ήθελαν τις δυο κοπέλες τσακωμένες. Πέτρα του σκανδάλου; Ο Justin Bieber!