Η Pamela Anderson με hot string μπικίνι κάνει Χριστούγεννα στην Χαβάη!

Η Pamela ζει για δεύτερη φορά έναν μεγάλο έρωτα με τον Rick Salomon...
Η Pamela Anderson με hot string μπικίνι κάνει Χριστούγεννα στην Χαβάη!



Mπορεί οι δυο τους να παντρεύτηκαν εντελώς ξαφνικά στο Las Vegas το 2007 και ο γάμος τους να κράτησε λιγότερο από δέκα εβδομάδες, όμως απ' ότι φάνηκε ο έρωτάς τους ήταν θυελλώδης και δεν είχε τελειώσει όπως πίστεψαν εκείνη την περίοδο της ζωής τους. Έτσι, η Pamela Anderson και ο πρώην παραγωγός της Rick Salomon, όχι απλώς είναι πάλι μαζί αλλά... ξαναπαντρεύτηκαν!

Όταν μάλιστα, η Pamela εμφανίστηκε πέρσυ στο γκαλά του Sean Penn υπέρ της Αϊτής, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της όχι μόνο για την εκθαμβωτική ροζ τουαλέτα που φορούσε αλλά και για το... εντυπωσιακό μονόπετρο. To ζευγάρι είναι εδώ και έναν χρόνο επίσημα μαζί μετά τον δεύτερο γάμο τους, ενώ διανύουν μια από τις καλύτερες φάσεις τους.

Όταν πια η Pamela (μετά από χίλια ζόρια) παραδέχτηκε επιτέλους πως οι δυο τους είναι ξανά μαζί, δήλωνε: "Ναι. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Οι οικογένειές μας είναι πολύ ευτυχισμένες και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία". Ο φακός τους απαθανάτισε ανήμερα των Χριστουγέννων να απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές στην παραλία της Χαβάης. Η sexy Pamela Anderson μπορεί να έκλεισε τα 47 της χρόνια, όμως η εμφάνισή της με μαύρο string μπικίνι αποδεικνύει περίτρανα πως δικαιολογημένα θεωρείται μια από τις πιο hot γυναίκες του πλανήτη. 

Ο 46χρονος Rick φορώντας ένα κόκκινο σορτς μαγιό, περπατούσε δίπλα της γεμάτος περηφάνεια παρά το γεγονός πως έχει πάρει κάποια κιλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Για την ιστορία, η sexy Pamela υπήρξε ξανά παντρεμένη από το 1995 μέχρι το 1998 με τον rocker Tommy Lee με τον οποίο απέκτησε και τους δυο γιους της, τον 18χρονο Bradon και τον 17χρονο Dilan, ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον rock star Kid Rock με τον οποίο χώρισαν μόλις έναν χρόνο αργότερα.  Από την άλλη πλευρά, ο Rick Salomon εκτός από την Pam είχε παντρευτεί το 2002 για έναν χρόνο την Shanen Doherty του Beverly Hills και λίγα χρόνια νωρίτερα (1995 – 2000) την E. G. Dail.

Flashback! Στιγμιότυπο από τον σύντομο γάμο τους το 2007

To ζευγάρι σε παλαιότερες στιγμές...

H περσινή εμφάνιση της Pamela που συζητήθηκε, ενώ στο χέρι της φαίνεται το... μονόπετρο!