Oh Christmas tree πόσο μ' αρέσεις! Όσα μας έδειξαν φέτος οι Έλληνες celebrities στα social media

Πώς διακόσμησαν το σπίτι τους ενόψει των γιορτών οι επώνυμοι;
Oh Christmas tree πόσο μ' αρέσεις! Όσα μας έδειξαν φέτος οι Έλληνες celebrities στα social media



Oh social... tree, μ' αρέσεις πώς μ' αρέσεις! Είναι αλήθεια ότι τα χριστουγεννιάτικα δέντρα των celebrities σε Instagram, facebook και twitter έχουν μεγάλη πέραση και η απόδειξη είναι τα χιλιάδες likes που παίρνουν απλόχερα από τους fans τους. Έτσι μιας και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια όλοι να ανεβάζουν το Christmas tree που στολίζουν στα social media, το ίδιο επέλεξαν να κάνουν και φέτος με την διαφορά πως ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου μύρισε... Χριστούγεννα στα προφίλ τους αλλά και στο σπίτι τους!

Στόλισαν τα πανύψηλα δέντρα τους, φωταγώγησαν τα σπίτια τους, έφτιαξαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα και ανέβασαν τις φωτογραφίες τους καμαρώνοντας στο Instagram. Πρώτη πρώτη η Δέσποινα Βανδή, η οποία ήδη με το που μπήκε ο Νοέμβριος ως εξαιρετική μαγείρισσα και νοικοκυρά που είναι έφτιαξε παραδοσιακούς κουραμπιέδες σε σχήμα αστεριού!

Η Εριέττα Κούρκουλου με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση στόλισαν μαζί χριστουγεννιάτικο δέντρο, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, η Σίσσυ Χρηστίδου με τους γιους της, η Έλλη Κοκκίνου, η Αγγελική Ηλιάδη, η Χριστίνα Πολίτη, ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά, η Νίκη Κάρτσωνα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Βίκυ Καγιά, η Μαρία Μπεκατώρου και τελευταία απ' όλους η Αθηνά Οικονομάκου! Η ηθοποιός στόλισε μέσα από το καινούργιο της σπίτι όπου θα συγκατοικήσει με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Άλλοι με λιτό στολισμό και άλλοι με δέντρα-υπερπαραγωγές μας έφτιαξαν την διάθεση και ήταν σαν να μας άνοιξαν το σπίτι τους! Λαμπερά στολίδια, εντυπωσιακά δέντρα, πολύχρωμες γιρλάντες, πούλιες και glitter ήταν μόνο μερικά από όσα μας έδειξαν φέτος οι celebrities!