Ο Kanye West... πάτησε πόδι! Τι ζητάει από την Kim Kardashian για τις γιορτές

Φαίνεται πως ο διάσημος rapper βαρέθηκε να παίρνει μέρος στους τηλεοπτικούς εορτασμούς της οικογένειας Kardashian!
Ο Kanye West... πάτησε πόδι! Τι ζητάει από την Kim Kardashian για τις γιορτές



Ο Κanye West δεν είναι και ο πιο «εύκολος» άνθρωπος στον κόσμο. Κάπως έτσι έθεσε βέτο στην σύζυγο του, Kim Kardashian, πως είτε θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με την κόρη τους μακριά από την οικογένεια της, είτε... αντίο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RadarOnline, ο 37χρονος rapper έδωσε στην γυναίκα του το τελεσίγραφο πως δεν θα κάτσιε με την οικογένεια της Kim και την μητέρα της Kris Jenner τα Χριστούγεννα δίνοντας της την επιλογή να πάνε στο Παρίσι μαζί με την κόρη τους.

«O Kanye ήταν ξεκάθαρος προς την Kim. Θέλει να περάσουν μαζί με την North τα Χριστούγεννα, οι τρεις τους, μακριά από όλη την τρέλα των Kardashians. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να περάσει τις γιορτές με τους Kardashians», τόνισε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε την περασμένο Απρίλιο, ενώ έχει μια κόρη 18 μηνών, την North.

Aπό την πλευρά της, η Kim επιμένει να μείνει με την οικογένεια της (είναι και το reality στην μέση) ενώ το πρόβλημα του Kanye δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο άτομο των Kardashians αλλά το γεγονός πως το σπίτι της «βασιλικής» οικογένειας των reality είναι γεμάτο κόσμο!

Αν δεν ξέραμε πως ο Kanye είναι δύστροπος, θα πιστεύαμε πως η Kris Jenner είναι... κακιά πεθερά!