Troubles in Paradise: Xωρίζουν Ryan Gosling και Eva Mendes;

Λίγους μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους, το ζευγάρι φέρεται να έχει πάρει απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους!
Troubles in Paradise: Xωρίζουν Ryan Gosling και Eva Mendes;



Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling υποδέχθηκαν στον κόσμο πριν από 3 μήνες την κόρη τους Esmeralda. Φαίνεται, ωστόσο, πως η σχέση τους έχει πλέον ρίξει τους τίτλους τέλους καθώς υπάρχουν αξεπέραστες διαφωνίες...

Όπως αναφέρει το περιοδικό OK!, το ζευγάρι δεν μένει μαζί καθώς τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Gosling τον έχουν κρατήσει μακριά από την επί τριετίας σύντροφο του και την κόρη τους. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να αντέξει η 40χρονη Eva, καθώς μένει μόνη της με την μικρή Esmeralda στο Los Angeles.

«Είναι κάτι παραπάνω από μαραθώνιος. Δεν μιλάνε πια. Η Eva τον έχει απομακρύνει από την ζωή τους. Η Eva είναι εκείνη που αρνείται να ταξιδεύσει στην Georgia για να περάσει χρόνο με τον Ryan, οπότε εκείνος πηγαίνει συνεχώς στο Los Angeles και επιστρέφει στα γυρίσματα», τόνισε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι.

Μάλιστα, οι τσακωμοί του ζευγαριού δεν σταματούν εκεί: «Την τελευταία φορά που ο Ryan βρέθηκε στο Los Angeles της είπες πως η Esmeralda πρέπει να βγει κάποια στιγμή από το σπίτι. Να πάρει καθαρό αέρα. Η Eva ούτε που το συζήτησε»!

Κάπως έτσι το... γυαλί ανάμεσα στην 40χρονη ηθοποιό και τον 34χρονο γόη φαίνεται πως έχει ραγίσει. Φήμες; Θα δείξει ο χρόνος...