Η κλίκα του modeling ηττήθηκε πανηγυρικά! Το μοντέλο της χρονιάς για τα social media είναι...

Kendall Jenner και Cara Delevingne έχουν συμμαχήσει με τα A list μοντέλα, τα οποία σνομπάρουν επιδεικτικά την "λαϊκιά" και χυμώδη Kate Upton. Ο κόσμος ωστόσο δικαιώνει τις καμπύλες και κλικάρει ασταμάτητα το όνομά της στο διαδίκτυο.
Η κλίκα του modeling ηττήθηκε πανηγυρικά! Το μοντέλο της χρονιάς για τα social media είναι...



Η Google πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως οι χρήστες του internet αναζήτησαν την Jennifer Lawrence περισσότερες φορές από κάθε άλλο διάσημο. Ποιο μοντέλο όμως ήταν εκείνο που κατέκτησε την πρώτη θέση; Kendall Jenner, Cara Delevingne ή Kate Upton;

Η μεγάλη νικήτρια ήταν η Kate Upton όπως ανακοινώθηκε από τον αμερικανικό κολοσσό του διαδικτύου. To 22χρονο μοντέλο κατάφερε να νικήσει τόσο την Jenner, όσο και την Cara, παρά το γεγονός πως οι δυο τελευταίες υπέγραψαν μέσα στο 2014 συμβόλαια συνεργασίας με μεγάλους οίκους μόδας.

Ο λόγος που η Upton κατάφερε να πάρει την πρωτιά, δεν ήταν άλλος από την διαρροή των γυμνών φωτογραφιών της (όπως και της Lawrence) στο fappening, στην μεγαλύτερη υποκλοπή προσωπικών δεδομένων celebrity που έγινε ποτέ.

Για την ιστορία, η Kendall Jenner τερμάτισε δεύτερη και η Cara Delevingne, η οποία αναδείχτηκε και μοντέλο της χρονιάς, αναδείχτηκε τρίτη. Για Gisele και Kate Moss ούτε λόγος...

Εμείς πάντως δεν διαφωνούμε με το τελικό αποτέλεσμα...