Ο Lance αγαπάει τον Michael: Το μέλος των NSYNC μόλις παντρεύτηκε

Ο γκέι γάμος που θα προβληθεί στην Αμερικανική τηλεόραση.
Ο Lance αγαπάει τον Michael: Το μέλος των NSYNC μόλις παντρεύτηκε



Θυμάσαι τον Lance Bass που ήταν μέλος των NSYNC; Που είχε παίξει και στη σειρά 7th Heaven που κάποτε βλέπαμε στις τηλεοράσεις μας; Αν λοιπόν τον θυμάσαι να σε ενημερώσουμε ότι μόλις χθες το Σάββατο παντρεύτηκε τον καλό του Michael Turchin. Το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους του στο  Λος Άντζελες ενώπιων οικογένειας και φίλων ενώ ζήτησε από τους καλεσμένους του να ντυθούν αστεία και φαντασμαγορικά συνδυάζοντας τα dress code «ενός βασιλικού γάμου και του Met Bal».

Εκεί ήταν όλα τα μέλη των NSYNC εκτός από τον Justin Timberlake ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία.  

Σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι ο γάμος του Bass και του Turchin είναι ο πρώτος celebrity γκέι γάμος που θα μεταδοθεί από την Αμερικανική τηλεόραση. Το επεισόδιο που θα προβληθεί στις 5 Φεβρουαρίου στο E! λέγεται «Ο Lance αγαπάει τον Michael: Ο γάμος του Lance Bass».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και το Σεπτέμβριο του 2013 ο 35χρονος Lance έκανε στον Michael πρόταση γάμου. Μάλιστα, τότε είχε μιλήσει για τον αρραβώνα του στη ραδιοφωνική του εκπομπή αναφέροντας τα εξής: «Γονάτισα και του έκανα πρόταση γάμου μπροστά στην πλατεία Jackson Square, το αγαπημένο μου μέρος. Ένιωσα πολύ μεγάλη νευρικότητα». Ακολούθησε και δεύτερη πρόταση γάμου και ο επίσημος αρραβώνας κάτι που τελικά οδήγησε στο χθεσινό μεγάλο πάρτι.

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το ρεπορτάζ του γάμου τον Φεβρουάριο.

 Και στα δικά μας!