Anna Wintour: Η «σιδηρά κυρία» της Vogue μοιράζει τα πιο σικ χριστουγεννιάτικα δώρα

Δεν περιμένα τίποτα το λιγότερο από την γυναίκα που κινεί τα νήματα στην παγκόσμια μόδα!
Anna Wintour: Η «σιδηρά κυρία» της Vogue μοιράζει τα πιο σικ χριστουγεννιάτικα δώρα



Η Anna Wintour έχει βάλει τις δεκάδες βοηθούς της να τυλίξουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα χαρίσει, τα οποία είναι ίσως τα πιο στυλάτα που υπάρχουν. Και εννοούμε το look τους...

Η 65χρονη αρχισυντάκτρια του Vogue, θέση την οποία κατέχει από το 1988, επέλεξε να τυλίξει τα δεκάδες (μπορεί και εκατοντάδες) δώρα που θα χαρίσει τα Χριστούγεννα με χαρτί από τον οίκο Marni, του οποίου είναι μεγάλη θαυμάστρια.

Το χαρτί Marni είναι εμπνευσμένο με χρώματα από την collection 2015, με φλοράλ prints και η Wintour επέλεξε να «ντύσει» τα δώρα της με την έμπνευση του ιταλικού οίκου. Και κάπου εκεί έπιασαν δουλειά οι βοηθοί της...

Η Rey-Hanna Vakili πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό (δεν ξέρουμε αν έκανε καλά καθώς η Wintour είναι κατάτιτι αυστηρή) μια φωτογραφία της που την δείχνει να τυλίγει τα δώρα, σχολιάζοντας «Τα χριστουγεννιάτικα δώρα ποτέ δεν έμοιαζαν πιο σικ με τις δημιουργίες Marni»!

Οι... κακές γλώσσες πάντως επέκριναν την αρχισυντάκτρια του Vogue πως έχει τις βοηθούς της και δουλεύουν σαν τα ξωτικά (!) του Άγιου Βασίλη, ενώ να θυμίσουμε για όσους δεν το γνωρίζουν πως το βιβλίο, το οποίο έγινε και ταινία το 2005, «Ο Διάβολος φοράει Prada», γράτηκε για την Anna Wintour!

Πάντως μεγάλη διάκριση για τον οίκο Marni να διαλέγει η Anna Wintour μέχρι και το... χαρτί περιτυλίγματος της από της δημιουργίες του!