Νέα περίπτωση hacking: Υπέκλεπταν την Madonna 10 χρόνια!

Συγκλονισμένη η βασίλισσα της pop, καθώς ανακαλύψε πως την παρακολουθούσαν για μια 10ετία.
Νέα περίπτωση hacking: Υπέκλεπταν την Madonna 10 χρόνια!



H Μadonna είναι το τελευταίο θύμα των hackers (που φέτος έχουν την τιμητική τους είναι η αλήθεια), καθώς η 56χρονη star ανακάλυψε πως τόσο ο υπολογιστής της, όσο και οι υπολογιστές της παρακολουθούνταν!

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, οι άντρες ασφαλείας της Madonna ανακάλυψαν πως τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές της ήταν υπό παρακολούθηση και πλέον ανησυχεί για το τι θα βγει στο φως της δημοσιότητας, ενώ φοβάται πως κάποιος από το προσωπικό της κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

«Πλέον είναι παρανοική. Υποπτεύται τον καθένα δίπλα της», ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντος της Madonna. Μάλιστα, η 56χρονη super star έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα στο Instagram προς τους fans της...

«Ζητάω από τους fan μου να σεβαστούν εμένα σαν καλλιτέχνιδα και σαν άνθρωπο. Μην λάβετε μέρος σε καμία αγορά προσωπικής μου στιγμής ή μουσικής που δεν έχει κυκλοφορήσει. Ελπίζω να βρεθεί η διαρροή σύντομα», ανέφερε η Madonna στο Instagram της.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι hackers έχουν στην κατοχή τους προσωπικές φωτογραφίες της Madonna αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό μουσικής...