Oι celebrities σε Christmas spirit στολίζουν το σπίτι τους! Όσα είδαμε στα social media

Δεν μετράς τις μέρες αντίστροφα ως τα Χριστούγεννα μόνο εσύ, αλλά και οι διάσημοι celebrities!
Oι celebrities σε Christmas spirit στολίζουν το σπίτι τους! Όσα είδαμε στα social media



Oι περισσότεροι celebrities έχουν μπει σε πνεύμα Χριστουγέννων στολίζοντας το σπίτι τους παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Άλλοι με ένα λιτό δεντράκι, άλλοι πάλι με δέντρα- υπερπαραγωγές και υπέρλαμπρο στολισμό, όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι ένα: μας φτιάχνουν το mood, ξεσηκώνουν τους followers τους στο Instagram και μας δείχνουν τρυφερές οικογενειακές στιγμές. 

Μετά την Shakira και την Taylor Swift, ήρθε η σειρά της Lady Gaga, της Beyonce, της Αlessandra Ambrosio και φυσικά της οικογένειας Kardashian, αλλά και αρκετών ακόμα...

Ο εντυπωσιακός άγγελος της Victoria's Secret φόρεσε ένα κοντό (πολύ κοντό) σορτσάκι, ανέβηκε επάνω στην σκάλα και έβαλε όλη την τέχνη της προκειμένου να βάλει στην κορυφή το λαμπρό αστέρι. Η Τaylor Swift από την άλλη, παρέα με την φίλη της Kendall Jenner στόλισε ανήμερα στα γενέθλιά της ένα υπέροχο δέντρο αλλά αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η αγαπημένη της γατούλα, η οποία παρακολουθούσε τις δύο καλλονές να βάζουν τα φωτάκια στο δέντρο.

H Beyonce στόλισε ένα πανέμορφο δέντρο με την βοήθεια της αγαπημένης κορούλας της Blue Ivy, ενώ η Lady Gaga μας εξέπληξε με το... τόσο λιτό δέντρο που στόλισε για τα κυβικά της!