Σκάνδαλο Sony: Νέες αποκαλύψεις! Ο Andrew Garfield απολύεται από Spiderman

Tελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για την γνωστή εταιρεία, η οποία βλέπει τους διαλόγους των διοικούντων της να βγαίνουν στην... φόρα!
Σκάνδαλο Sony: Νέες αποκαλύψεις! Ο Andrew Garfield απολύεται από Spiderman



Ο Andrew Garfield κινδυνεύει να μην φορέσει ξανά στην στολή του Spiderman σύμφωνα με τους νέους hackαρισμένους διαλόγους της Sony που ήρθαν στην δημοσιότητα. Και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή...

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Sony έπεσε θύμα hackers, οι οποίοι υπέκλεψαν τους διαλόγους μεταξύ των διοικούντων. Κάπως έτσι ο κόσμος έμαθε πως η Angelina Jolie θεωρείται ατάλαντη, ο Leonardo DiCaprio, ξιπασμένος, η Jennifer Lawrence πληρώθηκε ψίχουλα σε σχέση με τους συμπρωταγωνιστές της στο American Hustle και τώρα πως ο Andrew Garfield είναι υπ’ατμόν από τον ρόλο του Spiderman!

Όπως αναφέρει το Latino Review, οι παραγωγοί σκέφτονται σοβαρά να αλλάξουν την πορεία της ταινίας και ο Garfield δεν μπορεί να ακολουθήσει και δύσκολα θα παραμείνει στον ρόλο του ανθρώπου-αράχνη.  Μαζί με τον Garfield την πόρτα της... εξόδου αναμένεται να δει και η συμπρωταγωνίστρια του στις δυο ταινίες (2012 και 2014), Emma Stone.

Aπό την πλευρά της, η πρόεδρος της Sony, Amy Pascal προσπαθεί να κρατήσει την θέση της με... νύχια και με δόντια, ωστόσο με την ροή των γεγονότων πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει!