Τo κορίτσι του Jason Statham προκαλεί! Η sexy φωτογράφιση της Rosie Huntington

Μπορεί σαν ηθοποιός να μην κατάφερε πολλά, ωστόσο το 27χρονο μοντέλο παραμένει μια από τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο.
Τo κορίτσι του Jason Statham προκαλεί! Η sexy φωτογράφιση της Rosie Huntington



Η Rosie Huntington-Whiteley είναι το πρόσωπο του Harpers's Bazaar της Αυστραλίας για τον Ιανουάριο, εντυπωσιάζοντας με τα sexy μαγιό της και κάνοντας τον Jason Statham να... καμαρώνει! Για πολλοστή φορά.

Η 27χρονη Βρετανίδα, η οποία πρωταγωνίστησε το 2011 στην ταινία Transformers (παίρνοντας τον ρόλο της Megan Fox), βρέθηκε στο Σίδνεϊ για τις ανάγκες της φωτογράφισης στο South Coogee, φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό αλλά και αέρινα φορέματα, τα οποία έδειχνα τα... προσόντα της Rosie!

To πρώην μοντέλο της Victoria's Secret εκμεταλλεύτηκε και την ευκαιρία και προώθησε την σειρά καλλυντικών της ModelCo Natural Skincare Collection, ενώ από το 2013 είναι πρέσβειρα της Αυστραλιανής ομορφιάς, χωρίς βέβαια να έχει κάποια σχέση με την χώρα!

H Ηuntington είναι ζευγάρι εδώ και 4 χρόνια με τον διάσημο star πολεμικών ταινιών, Jason Statham, ενώ θα την δούμε μέσα στο 2015 στο remake του Mad Max δίπλα στον Tom Hardy και την Charlize Theron.

Δείτε τις φωτογραφίες της Rosie για το Harper's Bazaar αλλά και παλαιότερες sexy στιγμές της...