Anna Wintour: Η διευθύντρια της Vogue χωρίς τα Chanel γυαλιά ηλίου της!

Η ισχυρή προσωπικότητα της "Βίβλου της μόδας" χωρίς τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου; Κι όμως!
Anna Wintour: Η διευθύντρια της Vogue χωρίς τα Chanel γυαλιά ηλίου της!



Η Anna Wintour, η "σιδηρά κυρία" της μόδας και διευθύντρια της Vogue δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα στιλάτα, μαύρα επιβλητικά Chanel γυαλιά ηλίου της! Πουθενά! Είτε είναι πρωί, είτε μεσημέρι, ακόμα και το βράδυ! 

Κι όμως, τα φλας των φωτογράφων την πέτυχαν σε μια από τις πιο σπάνιες εμφανίσεις της καθώς έβγαινε από το "στρατηγείο" της βίβλου της μόδας χωρίς τα γυαλιά της! Όπως ήταν λογικό, τα βλέματα όλων ήταν κολλημένα πάνω της... 

Πάντως δεν έμοιαζε και ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς έβγαινε από το One World Trade Center της Νέας Υόρκης, αφού πριν από λίγες μόλις μέρες τα νέα γραφεία της Vogue είχαν κατακλυστεί από... αρουραίους! Η κυρία Wintour μάλιστα είχε γίνει έξαλλη και απειλούσε πως δεν πρόκειται να πατήσει στο γραφείο της αν δεν καθαριζόταν πρώτα αυτός ο χαμός. Τους βγήκε ξινή απ' ότι φάνηκε η μετακόμιση αφού νόμιζαν πως θα ήταν οι πρώτοι που θα πατήσουν το πόδι τους στα γραφεία του 25ου και 26ου ορόφου, αλλά... κάποιοι άλλοι τους πρόλαβαν! 

Η 65χρονη ισχυρή γυναικεία παρουσία, έμοιαζε για ακόμα μια φορά απίστευτα chic μέσα από την λεοπάρ Givenchy γούνα της (αξίας... 12.400 ευρώ), φορώντας κομψότατες μαύρες μπότες ως το γόνατο, ενώ το look της μέσα από την γούνα συμπληρωνόταν από μια μαύρη-μοβ μεταξένια φούστα. Φυσικά, μέσα από την τσάντα της ξεπρόβαλαν διάφορα χαρτιά, δείχνοντας το πόσο busy και γυναίκα καριέρας είναι!