O μικρός prince George είναι απλά αξιολάτρευτος στο νέο Χριστουγεννιάτικο πορτραίτο του!

Ο πρίγκιπας George λατρεύει να ποζάρει...
O μικρός prince George είναι απλά αξιολάτρευτος στο νέο Χριστουγεννιάτικο πορτραίτο του!



O μικρός πρίγκιπας George είναι εστεμμένος για την “αριστοκρατική του γλυκύτητα” (και εξυπνάδα) και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από ένα μέλος του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας (που τυχαίνει να έχει και ταλέντο φωτογράφου) ο πρίγκιπας George είναι απλά αξιολάτρευτος!

Είναι εμφανές πως θυμίζει απίστευτα τον πατέρα του, πρίγκιπα William όταν ήταν μικρός, ενώ δείχνει πως έχει κληρονομήσει τα λακκάκια από την μητέρα του Kate τα οποία μάλλον φανερώνουν τον... άτακτο χαρακτήρα του!

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην αυλή του Κensington Palace τον προηγούμενο μήνα όμως τώρα ήρθαν επίσημα στο φως της δημοσιότητας από τον πρίγκιπα William και την Kate, ενώ αποτελούν τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μικρού πρίγκιπα μετά τα πρώτα γενέθλιά του τον Ιούλιο. 

Ο μικρός George που είναι πλέον 17 μηνών έδειχνε να απολαμβάνει την φωτογράφιση, ενώ ήταν ντυμένος παραδοσιακά, φορώντας μπλε παντελονάκια (Rachel Riley, £49) λευκό πουκαμισάκι με γιακά και πουλοβεράκι που απεικονίζει ένα φρουρό της βασιλικής οικογένειας (Cath Kidston, £20), ενώ το look συμπληρώθηκε από τα αγαπημένα του navy παπουτσάκια (Early Days, £29).

Πίσω στο χρόνο: Ο πρίγκιπας Wiliam στην αγκαλιά της μητέρας του πριγκίπισσας Diana όταν ήταν μόλις 16 μηνών, το 1983