Ο Ashton Kutcher συγκρίνει το παιδί του με ένα καινούργιο κινητό!

Τι παιδί, τι κινητό! Δες τι είπε ο γοητευτικός ηθοποιός για το 2 μηνών παιδί του.
Ο Ashton Kutcher συγκρίνει το παιδί του με ένα καινούργιο κινητό!



Μπορείς να συγκρίνεις το παιδί που μόλις έφερες στο κόσμο με ένα καινούργιο κινητό που δεν τραβάει φωτογραφίες; Αυτό πάντως είπε ο Ashton Kutcher για την εμπειρία του σαν γονέας όταν μίλησε στο show της Ellen DeGeneres.

O 36χρονος ηθοποιός είπε συγκεκριμένα για την κόρη του Wyatt, η οποία είναι 2 μηνών:

«Είναι απίστευτο. Όταν την παίρνεις στα χέρια σου είσαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να κάνεις τόσα πολλά πράγματα. Και μετά συνειδητοποιείς ότι είναι σα να παίρνεις ένα νέο τηλέφωνο με βασικές λειτουργίες τις οποίες δεν μπορείς ακόμη να χρησιμοποιήσεις. Είναι σαν ένα κινητό που δεν τραβάει φωτογραφίες, που δεν κάνει κλήσεις, αλλά δείχνει πάρα πολύ χαριτωμένο».

Ο γοητευτικός σταρ και η σύντροφός του Mila Kunis φροντίζουν το μωράκι τους χωρίς να έχουν βοήθεια από νταντάδες και καθημερινά ανακαλύπτουν νέα πράγματα γι’ αυτό. «Είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη και κατάλαβε ότι έχει την ικανότητα να κοντρολάρει αυτό που βλέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για τη γυναίκα του. «Το πιο καταπληκτικό πράγμα σε όλο αυτό είναι η σύντροφός μου, Mila. Είναι η καλύτερη μαμά. Πηγαίνω κάθε μέρα στη δουλειά, γυρνάω σπίτι και όλα είναι τέλεια. Δείχνει ότι όλα πήγαν τέλεια ενώ ξέρω ότι πολύ πιθανόν να μην πήγαν όλα καλά. Ποτέ δεν μου λέει…Είναι απίστευτο» τόνισε γεμάτος περηφάνεια.