Όταν η Bellucci ήταν μικρή ντρεπόταν επειδή την κοιτούσαν όλοι. Δες πώς ήταν!

Δες παλαιότερες φωτογραφίες της Ιταλίδας καλλονής.
Όταν η Bellucci ήταν μικρή ντρεπόταν επειδή την κοιτούσαν όλοι. Δες πώς ήταν!



Επίκεντρο συζητήσεων έχει γίνει η Monica Bellucci από τότε που ανακοινώθηκε ότι θα είναι το νέο κορίτσι του James Bond στην ταινία Spectre. Η πανέμορφη Ιταλίδα γράφει ιστορία καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα που θα υποδυθεί αυτό το ρόλο. H 50χρονη καλλονή, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πάντοτε πανέμορφη σε όλες τις φάσεις της ηλικίας της.

Η Mail Online δημοσίευσε παλιότερες φωτογραφίες της που τράβηξε ο φίλος της και κομμωτής Piero Montanucci και αποκάλυψε λεπτομέρειες της παιδικής και εφηβικής της ηλικίας όπως τις διηγήθηκαν οι γονείς της.

«Απλά κοίτα τα χείλια της. Όλοι νομίζουν ότι έχει κάνει επέμβαση, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Τα χείλια της ήταν σαρκώδη από παλιά. Είναι τελείως φυσική» ανέφερε ο πατέρας της Pasquale Bellucci ο οποίος πριν συνταξιοδοτηθεί είχε εταιρία με φορτηγά. Όσο για τη μητέρα της Bellucci η οποία ασχολείται με οικιακά, δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη: «Τελικά είμαστε τυχεροί που δεν κάναμε άλλο παιδί. Πιθανότατα θα ζήλευε τη Monica» είπε χαριτολογώντας η Brunella.

Μεταξύ άλλων, οι γονείς της ανέφεραν ότι λόγω της ομορφιάς της οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες στα εστιατόρια της προσέφεραν τη δυνατότητα να τρώει δωρεάν ενώ οι δάσκαλοι δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν.

Μεγαλώνοντας όμως σε ένα χωριό της Ιταλίας, στο Selci Lama κοντά στη Citta del Castello της Umbria, η ομορφιά της δεν ήταν πάντα ευλογία.

Η Bellucci από ένα σημείο και μετά απομονώθηκε επειδή όλα τα βλέμματα και η προσοχή έπεφταν πάνω της.

Ενώ όλα τα παιδιά μετά το σχολείο πήγαιναν βόλτα στην πλατεία, όπως κάνουν όλοι οι έφηβοι, η Bellucci γυρνούσε μέσα από τα στενάκια και επέστρεφε κατευθείαν σπίτι. Όταν ο πατέρας της τη ρώτησε για ποιο λόγο δεν πήγαινε μαζί τους εκείνη του απάντησε: «Όταν πηγαίνω στην πλατεία όλοι με κοιτούν. Οι άντρες με κοιτούν, οι γυναίκες με κοιτούν. Όλα τα παιδιά του σχολείου. Ντρέπομαι».

Ο πατέρας της τότε τη συμβούλεψε να είναι δυνατή και να το συνηθίσει γιατί όλοι θα την κοιτούν έντονα για το υπόλοιπο της ζωής της.