Η εντυπωσιακή και στυλάτη εμφάνιση της Kate Middleton

Σε φιλανθρωπικό gala στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης βρέθηκε το βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας, με την Δούκισσα του Cambridge να κλέβει την παράσταση.
Η εντυπωσιακή και στυλάτη εμφάνιση της Kate Middleton



Η Κate Middleton και ο Πρίγκιπας William, ολοκλήρωσαν την επίσκεψη τους στη Νέα Υόρκη παίρνοντας μέρος στο φιλανθρωπικό gala που έγινε στο Metropolitan Museum. H στυλάτη εμφάνιση της Δούκισσας του Cambridge πάντως έκανε τα φλας να αστράψουν.

Η 32χρονη Kate, η οποία είναι έγκυος στον 5ο μήνα στο δεύτερο παιδί της με τον Πρίγκιπα, φόρεσε ένα μπλε φόρεμα Jenny Packham, το οποίο συνδύασε με μακριά σκουλαρίκια ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της πίσω, τονίζοντας το όμορφο πρόσωπο της.

Οι προσκλήσεις για το gala κόστιζαν 10 χιλιάδες δολάρια, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιo του St Andrews, το οποίο θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για υποτροφίες αλλά και για την στήριξη των σπουδαστών που δεν έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν για οικονομικούς λόγους.

Στο gala παρευρέθηκαν 450 άτομα με την δεξίωση να γίνεται στην αίθουσα Velez Blanco, η οποία φιλοξενεί αντικείμενα ισπανικής τέχνης, ενώ το γεύμα έγινε στο Temple od Dendur, μια αίθουσα διακοσμημένη με αγάλματα από αιγυπτιακές θεότητες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την πρόποση θα την έκανε ο διάσημος οσκαρικός ηθοποιός, Tom Hanks,ωστόσο για προσωπικούς λόγους δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» και έτσι ο Seth Meyers ανέλαβε το καθήκον...

Μετά το gala ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους της Βρετανίας, μετά από αγώνα μπάσκετ, υποδοχή στο αεροδρόμιο και φυσικά την λαμπερή εμφάνιση στο MET!

Εμάς η εμφάνιση της 32χρονης Δούκισσα στο πλευρό του Πρίγκιπα William μας άρεσε πολύ…