Tα κατάφεραν! Οι γείτονες έδιωξαν τον Justin Bieber από το διαμέρισμα του

Δεν κράτησε πολύ η διαμονή του Καναδού super star στο Beverly Hills καθώς αποχώρησε μετά από τα παράπονα των γειτόνων του.
Tα κατάφεραν! Οι γείτονες έδιωξαν τον Justin Bieber από το διαμέρισμα του



Ο Justin Bieber δεν είναι και ο πιο βολικός άνθρωπος στον κόσμο, κάτι που κατάλαβαν οι μέχρι πρότινος γείτονες του στο Beverly Hills. Κατάφεραν ωστόσο να τον αναγκάσουν να μετακομίσει!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο Bieber αποχώρησε την Δευτέρα από το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει αντί 27 χιλιάδων δολαρίων μηνιαίως μετά από σωρεία μηνύσεων που είχαν υποβάλει οι γείτονες του κατά του.

Ο Justin είχε συλληφθεί δυο φορές από την αστυνομία του Beverly Hills κατά την 6μηνη παραμονή του στο πολυτελές οίκημα, το οποίο μάλιστα άλλαξε σύμφωνα με τα δικά του γούστα άσχετα αν δεν ήταν δικό του. Την πρώτη φορά η αστυνομία τον συνέλαβε για διατάραξη κοινής ησυχίας ενώ την δεύτερη επειδή πετούσε... αυγά στους γείτονες του!

Τα προβλήματα της γειτονιάς με τον Bieber ήταν ακόμη περισσότερα, καθώς αρκετοί fan του διάσημου Καναδού star είχαν... στρατοπεδεύσει έξω από το σπίτι του δημιουργώντας συνεχώς θέματα.

Μεγάλη νίκη της γειτονιάς κατά του κακομαθημένου star είναι η αλήθεια...