Οι καλύτερες selfies του 2014

Η φωτογραφία της Ellen DeGeneres με όλους τους διάσημους μαζί, ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια retweets.
Οι καλύτερες selfies του 2014



Οι selfies έχουν γίνει μια μορφή τέχνης. Όλοι έχουν δοκιμάσει να αυτό-φωτογραφηθούν. Οι μεγαλύτερες εκπλήξεις έχουν γίνει από ανθρώπους που δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε όπως τον Barack Obama. Υπάρχουν και οι selfies κατά λάθος, αυτές δηλαδή που άγνωστοι προσπαθούν να φωτογραφηθούν και διαπιστώνουν ότι στο πλάνο τους υπάρχει μέχρι και η Βασίλισσα Ελισάβετ ή η Kate Middleton. Δείτε τις καλύτερες selfies του 2014 με αυτή της Ellen DeGeneres να έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια retweets.

Οι μουσικοί κόσμοι συγκρούστηκαν όταν η Katy Perry μοιράστηκε αυτή την φωτογραφία με την Adele. 

Ποτέ δεν μπορεί να είσαι σίγουρος τι μπορεί να "πιάσει" ο φωτογραφικός σου φακός. Οπως αυτό το αγόρι που συνέλαβε την Kate Middleton να κοιτάζει μάλιστα στην κάμερα. 

Η επανένωση των Mean Girls με μία selfie με την Linsday Lohan και την Tina Fey.

Η νικητήρια selfie των Παγκόσμιων Πρωταθλητών. Ο Lukas Podolski τράβηξε την επική αυτή φωτογραφία λίγο μετά την κατάκτηση του World Cup. 

Πριν μερικούς μήνες η Emma Watson έδωσε μια σημαντική ομιλία για την ισότητα των δύο φύλων με το σλόγκαν HeForShe . Πολλοί άντρες συμπεριλαμβανομένου και του Tom Hiddleston έδειξαν την υποστήριξή τους. 

Έχουμε δει τον Kermit να κάνει πολλά πράγματα αλλά να βγάζει selfie είναι η πρώτη φορά.

Κατά τη διάρκεια των Oscar η Ellen DeGeneres έσπασε όλα τα ρεκόρ με τα περισσότερα retweets αφού η φωτογραφία έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια. Αλήθεια πόσοι διάσημοι μπορούν να χωρέσουν σε μία selfie; 

Ακόμα μία φωτογραφία που... μοιράστηκε πολύ. Ο Joseph Gordon-Levitt κάνει γκριμάτσα στα παρασκήνια με την Emma Watson να τον ακολουθεί. 

Δεν είναι όλες οι selfies σχεδιασμένες. Η γυναίκα ήθελε να τραβήξει μία φωτογραφία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να στρέψει την κάμερα στο μάτι της. 

Κι όμως οι δύο Αυστραλές έφηβες δεν πίστευαν ποτέ ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ όχι μόνο θα έμπαινε στο πλάνο τους, αλλά θα πόζαρε κι όλας τους Αγώνες της Κοινοπολιτείας στη Γλασκώβη. 

Ο κωμικός Jimmy Kimmel τράβηξε αυτή τη φωτογραφία σχολιάζοντας, @TheEllenShow- No Brad Cooper but 3 Clintons & a Kimmel @BillClinton @HillaryClinton @ChelseaClinton #selfie.

H Sara Michelle Gellar και ο Freddie Prinze Jr. βρήκαν έναν όμορφο τρόπο να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. 

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνατε αν επιζούσατε από ένα αεροπορικό δυστύχημα; O άντρας της φωτογραφίας τράβηξε μια selfie, να έχει να θυμάται. 

Το μικρό αγόρι χρησιμοποίησε τη selfie όχι φυσικά για να βγάλει τον εαυτό του, αλλά τον Paul McCartney και τον Warren Buffet που κάθονται χαλαροί στο παγκάκι. 

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια πολύ special selfie με τον Πρόεδρο Barack Obama την οποία μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.  

O Colton Haynes ντύθηκε Fiona από το Shrek για το Halloween. 

Η Michelle Obama δεν είπε όχι σε μια φωτογραφία με την Jennifer Lopez.