Ο Jake Gyllenhaal έγινε... φέτες για τη νέα του ταινία!

Και εκεί που πιστεύαμε πως δεν γίνεται πιο sexy, ο 33χρονος ηθοποιός μας διέψευσε πανηγυρικά.
Ο Jake Gyllenhaal έγινε... φέτες για τη νέα του ταινία!



Ο Jake Gyllenhaal θεωρείται ένας από τους πιο sexy άντρες του Ηοllywood, με τον διάσημο ηθοποιό να προσθέτει ακόμη ένα «όπλο» στην εμφάνιση του: Τους τέλειους κοιλιακούς του και το γεμάτο μύες σώμα του!

Ο 33χρονος ηθοποιός γέμισε μύες για τις ανάγκες του ρόλου στη νέα του ταινία, Southpaw, όπου υποδύεται έναν πρωταθλητή πυγμαχίας. Το πιο εντυπωσιακό (εκτός από το σώμα του Jake όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες) είναι πως η μεταμόρφωση αυτή ήρθε μετά από το αδυνάτισμα κατά 20 κιλά (!) που έκανε ο ηθοποιός για τον ρόλο στην ταινία Nightcrawler!

O Gyllenhaal, ο οποίος είναι single τον τελευταίο καιρό, έβαλε περίπου 15 κιλά μυϊκής μάζας στο σώμα του ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας, Antoine Fuqua, έμεινε εντυπωσιασμένος με την προσήλωση του 33χρονου ηθοποιού στα γυρίσματα και στις απαιτήσεις του ρόλου.

«Ο Jake θα αλλάξει το πως τον βλέπει ο κόσμος μέσα από την ταινία. Έκανε προπονήσεις στο μποξ δυο φορές την ημέρα χωρίς ξεκούραση. Προπονήθηκε με πραγματικούς πυγμάχους. Τον μεταμορφώσαμε κυριολεκτικά σε... κτήνος», σχολίασε ο Fuqua.

Πλέον έχει όλο το... πακέτο ο Jake, δεν συμφωνείτε;