H Χριστίνα Πολίτη εξομολογείται αν έχει κάνει ποτέ οne night stand!

H δημοσιογράφος εντελώς ακομπλεξάριστη απαντά σε όλα.
H Χριστίνα Πολίτη εξομολογείται αν έχει κάνει ποτέ οne night stand!



Η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της μίλησε χωρίς φόβο αλλά με πάθος, για το αν έχει κάνει ποτέ one night stand, για το αν την τρομάζει η διαφορά ηλικίας και για το αν ξέρει με πόσους άντρες έχει πάει!

One night stand έχεις κάνει; "Ποτέ, ένα βράδυ εξηγούσα σε κάποιον που με πίεζε πως δεν είμαι γι' αυτήν τη χρησιμότητα. Δε με ενδιαφέρει το σεξ με αγνώστους, ούτε έχω ορμές σαν ζώο! Το εντελώς αντίθετο."

Έχεις μετρήσει με πόσους άντρες έχεις πάει;"Ναι, πολλές φόρες πριν πάω να κοιμηθώ όπως μετράνε τα προβατάκια για να νανουρίζονται! Είμαι σχεσάκιας." είπε με χιούμορ στο You. 

Όσον αφορά το αν την τρομάζει η διαφορά ηλικίας με έναν άντρα, δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα αρκεί να μην είναι σαν γιος της ή πατέρας της. Επίσης, αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της λέγοντας πως όταν τα πρωτοέφτιαξαν όλοι της έλεγαν πως αυτό που πάει να κάνει είναι λάθος και πως όλο αυτό είναι για μια περιπέτεια και τίποτα άλλο, επειδή εκείνος τότε ήταν ωραίος και δούλευε σε μπαρ. Τελικά, παραδέχτηκε χαρακτηριστικά: "Μπούρδες. Περάσαμε μαζί 8 χρόνια, κάναμε οικογένεια, μια χαρά. Επίσης δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν κανενός. Μόνο το παρόν και περισσότερο το μέλλον..."